melihshakur Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 RAM 10 Ekran kartı AMD RADEON R7 265 İşlemci Intel(R) Core(TM) i5 CPU 650 @ 3.20GHz (3 Öncelikle selamünaleyküm. GTA 5'e Epic Games üzerinden girmeye çalıştığımda "unable to lunch game, please try reinstalling the game" hatası alıyorum. Bilgisayara format dahi attım herhangi bir çözüme ulaşamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025
Öncelikle selamünaleyküm. GTA 5'e Epic Games üzerinden girmeye çalıştığımda "unable to lunch game, please try reinstalling the game" hatası alıyorum. Bilgisayara format dahi attım herhangi bir çözüme ulaşamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.304 Makaleler 6 Çözümler 138 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Nisan 2025 #2 Oyunun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz? Epic Games Launcher > Oyunun Yanındaki 3 Nokta > Yönet > Dosyaları Doğrula Artı 0 Eksi
Oyunun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz? Epic Games Launcher > Oyunun Yanındaki 3 Nokta > Yönet > Dosyaları Doğrula
KS KS melihshakur Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 RitmicOfficial dedi: Oyunun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz? Epic Games Launcher > oyunun yanındaki 3 nokta > yönet > dosyaları doğrula Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayara format attım ve formattan önce zaten denedim onu. Artı 0 Eksi
RitmicOfficial dedi: Oyunun dosyalarını doğrulamayı dener misiniz? Epic Games Launcher > oyunun yanındaki 3 nokta > yönet > dosyaları doğrula Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayara format attım ve formattan önce zaten denedim onu.