GTA 5 Vanilla nasıl alınır?

krmcbn7

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Elsa Rx 550 i5-2500 8gb ram 128GB ssd 312gb hdd
Meslek
öğrenci
Merhaba. Bilgisayarım Enhanced desteklemiyor. Eskiden Epic'te olan premium Edition'u nasıl alırım? (not: GTA 5'im yok ve sistemim GT 740 i5 2500)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bilgisayarım Enhanced desteklemiyor. Eskiden Epic'te olan premium Edition'u nasıl alırım? (not: GTA 5'im yok ve sistemim GT 740 i5 2500)
GTA 5 Enhanced'ın içinde eski Legacy versiyonuda mevcut, Epic Games'te özel olarak yazmakta bu:

1742909372810.png

Desteklemediğini nereden çıkardın? SSD mi yok, depolama alanı mı yetersiz?
Performans olarak rezalet sanırsam:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

10FPS en fazla fark olur, GT 740 ile. (DX 12'de.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Desteklemediğini nereden çıkardın? SSD mi yok, depolama alanı mı yetersiz?

SSD var ama 128 GB ek olarak bir sürücüm daha var 300 GB ama o galiba HDD yeni aldım sistemi o 300 GB olana Valorant yüklediğimde donuyordu aynısı GTA için de olacaksa hiç almayayım dedim ve Enhanced için de minimum 1650 istiyordu sanırsam.(daha önce 300 GB olana World of Warships indirmiştim oynatıyordu.)

Performans olarak rezalet sanırsam:

10FPS en fazla fark olur, GT 740 ile. (DX 12'de.)

Evet işte ben 60 FPS rahat oynamak istiyorum bu nedenle eski sürümü nasıl indiririm diye sordum.

GTA 5 Enhanced'ın içinde eski legacy versiyonuda mevcut, Epic Games'te özel olarak yazmakta bu:

Eki Görüntüle 2453678

Peki bu ikisi arasında fark nedir ya da ikisi de aynı şey mi mesela ben arkadaşımla oynayabileceğim mi?

Son düzenleme:
Peki bu ikisi arasında fark nedir ya da ikisi de aynı şey mi mesela ben arkadaşımla oynayabileceğim mi?
Aralarında en büyük fark GTA 5 Legacy PS3 için çıkan ve DX 10 tabanlı bir oyunken, Enhanced olan PS5 için çıkan ve DX 12 olan bir oyun. Oyüzden Enhanced versiyonda RT ve FSR, DLSS bulunuyor. Birde grafikleri daha iyi.
Onun dışında hikaye modu için küçük yeni şeyler koymuşlar, araba gibi.

Birde oyunu yeni sistemlere ve SSD'ye optimize ettiler, oyüzden yükleme hızları gibi şeyler çok daha hızlı.

Online tarafı ise: Legacy için artık Online kısım çalışmıyor sanırım. Online kısmı Enhanced'a taşımışlar. Tabi kesin değil, yanlış biliyorda olabilirim.
Birde Online için GTA+ geldi, klasik Online oyunlarda olan abonelik özelliği.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı