PC için Grand Theft Auto V Enhanced'i Epic Games'ten indir ve oyna. Grand Theft Auto Online, Criminal Enterprise Başlangıç Paketi ve daha fazlasını içerir.
SSD var ama 128 GB ek olarak bir sürücüm daha var 300 GB ama o galiba HDD yeni aldım sistemi o 300 GB olana Valorant yüklediğimde donuyordu aynısı GTA için de olacaksa hiç almayayım dedim ve Enhanced için de minimum 1650 istiyordu sanırsam.(daha önce 300 GB olana World of Warships indirmiştim oynatıyordu.)
PC için Grand Theft Auto V Enhanced'i Epic Games'ten indir ve oyna. Grand Theft Auto Online, Criminal Enterprise Başlangıç Paketi ve daha fazlasını içerir.
Aralarında en büyük fark GTA 5 Legacy PS3 için çıkan ve DX 10 tabanlı bir oyunken, Enhanced olan PS5 için çıkan ve DX 12 olan bir oyun. Oyüzden Enhanced versiyonda RT ve FSR, DLSS bulunuyor. Birde grafikleri daha iyi.
Onun dışında hikaye modu için küçük yeni şeyler koymuşlar, araba gibi.
Birde oyunu yeni sistemlere ve SSD'ye optimize ettiler, oyüzden yükleme hızları gibi şeyler çok daha hızlı.
Online tarafı ise: Legacy için artık Online kısım çalışmıyor sanırım. Online kısmı Enhanced'a taşımışlar. Tabi kesin değil, yanlış biliyorda olabilirim.
Birde Online için GTA+ geldi, klasik Online oyunlarda olan abonelik özelliği.