GTA 5 varken GTA 4 alınır mı?

emre kalyoncu

Decapat
Daha fazla  
Genelde GTA 5 oynuyorum fakat sistemi inanılmaz yoruyor ve laptop gereğinden fazla ısınıyor. Düşük ayarlar bile olsa işlemci bir şekilde 80-90 dereceyi buluyor. Durum böyle olunca oyun hevesi kalmıyor insanda. GTA 4 geçmek istiyorum fakat çoğu kişi GTA 5'ten 4'e geçince pişman olduklarını söylüyorlar. GTA 5 kadar iyi olur mu bilmiyorum ama şu an GTA 5'i bırakıp GTA 4'e geçmek mantıklı mıdır? Ve bir kıyaslama yapılacak olsa her iki oyunun eksi ve artıları nelerdir? Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

GTA 4 hikayesi için oynasam da gerçekçilik olayları falan yalan. Grafiği sa ile 5 arasında ve görevler de GTA 5 kadar deli mantıkta değil. Çoğu getir götür + combat gizlilik karışık yani. Haritası da aşırı soluk olduğundan 2 saatten fazla oynayınca deliriyorsunuz. GTA 5 oynarken 80-90 laptopta çok normal.

Benim için hikaye ve grafik ikinci planda kalıyor. Hem sistem hem de kafam rahat olsun diye GTA 4 geçmek istiyorum. Hem birde GTA 4'teki araç animasyonları daha albenili geldi bana. Steam üzerinde şuan 109 lira gibi bir fiyatı var. Korsan indirmek istemedim çünkü korsan versiyonlarda yapımcılar bazı sürprizler eklemişler. Şuan almakla almamak arasında kaldım. Kafanızda GTA 4 dışında aynı mantıkta bir oyun var mı hocam oradan devam edeyim?

GTA 4 daha iyi, alınır.

@444824 nickinden bile yaşının küçük olduğunu ve ilk oynadığın oyunun GTA 5 olduğunu anlayabiliyorum.

Son düzenleme:
GTA 4 daha iyi, alınır.

@444824 nickinden bile yaşının küçük olduğunu ve ilk oynadığın oyunun GTA 5 olduğunu anlayabiliyorum.

İnsanların nickinden yaşını sorgulayosan o senin tercihin. Bütün GTA oyunlarını oynadım i. Lk GTA San Andreas oynadım. Sonra GTA Vice City. Sonra GTA 4. Ardından GTA V oynadım. Şimdi de RDR 2 oynuyorum. Yani senden daha çok GTA oynadğııma yemin edebilirim. İstersen tartışalım. İstersen yaş konusuna gelelim. Yaşım 15. Senin yaşın kaç bilmiyorum ama salladım hadi 18. Bazı çocuklar 11 yaşlarında kodlama öğrenirken sen hala GTA oyna bende oynuyorum. Ama sizin gibi sabah 9'dan akşam 8'e kadar PC başında değilim.

GTA 4 iyidirde GTA 5 o kadar zamlanmışken 4'ü zamlamazlar bundan sonra da onun için sık indirime giriyor zaten bence indirimde alın.

GTA 4 alınır ancak GTA 5 ile karşılaştırdığınızda içerik namına hiçbir şey yok neredeyse. Açık dünya açısından GTA 5 daha iyi. Başka alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederim.
GTA 4 indirimde 32 civarı oluyor bu arada, alacaksanız bile tam fiyattan almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…