GTA 5 varken Watch Dogs 2 alınır mı?

Wronny0

Zeptopat
Daha fazla  
Bende GTA 5 var Watch Dogs 2 almayı düşünüyorum sizce gerek var mı?

Bende GTA 5 var Watch Dogs 2 almayı düşünüyorum sizce gerek var mı?
Ben denedim ama beni sarmadı. GTA5'in araç fiziklerine o kadar laf ettik ama WD2 daha da beter. Bir de çok karmaşık oyun.

Watch dogun açık dünyası o kadar iyi değil, hack yapmaktan ibaret oyun. Gerek yok.

GTA 5'in araç fiziklerinin nesinde sorun var? Şu anki çoğu yarış oyunlarına taş çıkarır.
Çok kütük arcade kafası ve çocuk işi. Araba viraja hızlı girince kaymıyor, takla atınca hemen düzeliyor bozuk zemin kendini belli etmiyor vs. Bu kadar kolay kullanılabilir olmamalı.

Çok kütük arcade kafası ve çocuk işi. Araba viraja hızlı girince kaymıyor, takla atınca hemen düzeliyor bozuk zemin kendini belli etmiyor vs. Bu kadar kolay kullanılabilir olmamalı.
Simulasyon oyunu olsa haklısınız,turune gore gayet yeterli bence,yoksa koskoca Rockstar da biliyordur araçlara benzin sistemini getirmeyi,daha gercekci fizikleri vs..

Çok kütük arcade kafası ve çocuk işi. Araba viraja hızlı girince kaymıyor, takla atınca hemen düzeliyor bozuk zemin kendini belli etmiyor vs. bu kadar kolay kullanılabilir olmamalı.

Oyun hızlı akan bir oyun. Böyle şeyler olursa çok sıkıcı olur ve oyun zevkini bozar.

Simulasyon oyunu olsa haklısınız,turune gore gayet yeterli bence,yoksa koskoca Rockstar da biliyordur araçlara benzin sistemini getirmeyi,daha gercekci fizikleri vs..
Bu işin simulasyonla alakası yok. Dediğim durum simulasyona zerre yakın değil.
Ayrıca benzin sistemi falan umurumda değil, sadece araç sürdüğümüz belli olsun yeter. Sonuçta bu oyun Rocket League değil.

Bu işin simulasyonla alakası yok. Dediğim durum simulasyona zerre yakın değil.
Ayrıca benzin sistemi falan umurumda değil, sadece araç sürdüğümüz belli olsun yeter. Sonuçta bu oyun Rocket League değil.

Araç sürme işini çok ama çok iyi yapıyor. Ben Forza oynarken bu kadar zevk almıyorum. Siz GTA gibi oyunda gerçekçilik ararsanız pek memnun kalmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…