BerkeLucky Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #1 GTA 5'e girmeye çalışırken böyle bir hata aldım. Bu hata ile ilgili diğer konulara da baktım ve konulardaki dosyaları indirdim. İndirmeme rağmen bir işe yaramadı. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleme: 13 Haziran 2021
GTA 5'e girmeye çalışırken böyle bir hata aldım. Bu hata ile ilgili diğer konulara da baktım ve konulardaki dosyaları indirdim. İndirmeme rağmen bir işe yaramadı. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm 4 4 414605 13 Haziran 2021 En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketleri için indirme baÄlantıları saÄlanır. support.microsoft.com Bunları kur.
En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketleri için indirme baÄlantıları saÄlanır. support.microsoft.com Bunları kur.
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Haziran 2021 #2 En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketleri için indirme baÄlantıları saÄlanır. support.microsoft.com Bunları kur. Artı 3 Eksi Çözüm
En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketleri için indirme baÄlantıları saÄlanır. support.microsoft.com Bunları kur.
KS KS BerkeLucky Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #3 414605 dedi: En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketleri için indirme baÄlantıları saÄlanır. support.microsoft.com Bunları kur. Genişletmek için tıkla... Sadece bunlar yeterli mi yoksa alttakileri de kurayım mı? Teşekkürler sorunum düzeldi <3 Artı 0 Eksi
414605 dedi: En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketleri için indirme baÄlantıları saÄlanır. support.microsoft.com Bunları kur. Genişletmek için tıkla... Sadece bunlar yeterli mi yoksa alttakileri de kurayım mı? Teşekkürler sorunum düzeldi <3
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.495 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #4 414605 dedi: En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketleri için indirme baÄlantıları saÄlanır. support.microsoft.com Bunları kur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim kardeşim GTA V açılmamıştı yükleyince açıldı. Artı 0 Eksi
414605 dedi: En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketleri için indirme baÄlantıları saÄlanır. support.microsoft.com Bunları kur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim kardeşim GTA V açılmamıştı yükleyince açıldı.