Y YondaimeHokage23 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 157 Çözümler 1 23 Temmuz 2021 #1 Merhaba, gamepadden GTA 5 veya Witcher 3 oynarken koşma tuşuna bastığımda etrafıma bakamıyorum. Claw tutuşu denediğimde ise elim ağrıyor. Bende mi sıkıntı var? Nasıl tutmam lazım kolu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2021
Merhaba, gamepadden GTA 5 veya Witcher 3 oynarken koşma tuşuna bastığımda etrafıma bakamıyorum. Claw tutuşu denediğimde ise elim ağrıyor. Bende mi sıkıntı var? Nasıl tutmam lazım kolu?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.108 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #2 Nasıl rahat hissediyorsanız.
Y YondaimeHokage23 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 157 Çözümler 1 24 Temmuz 2021 #3 Silinen üye dedi: Nasıl rahat hissediyorsanız. Genişletmek için tıkla... Anlamadım claw tutarsam etrafıma bakabiliyorum fakat normal tutuşta bakamıyorum ozaman niye sağda o tuş var etrafıma bakayım diye claw tutmuyor genelde insanlar normal tutuşta rahat ediyorum ben ama etrafımı göremiyorum doğru düzgün
Silinen üye dedi: Nasıl rahat hissediyorsanız. Genişletmek için tıkla... Anlamadım claw tutarsam etrafıma bakabiliyorum fakat normal tutuşta bakamıyorum ozaman niye sağda o tuş var etrafıma bakayım diye claw tutmuyor genelde insanlar normal tutuşta rahat ediyorum ben ama etrafımı göremiyorum doğru düzgün