GTA 5 vehicle spawner mod önerisi

GTA 5 istediğim arabayı spawnlayabileceğim mod arıyorum. Menyoo denedim arabalar kayboluyor. Oyun dosyalarını değiştirmeyen bir mod arıyorum. Silip tekrar yüklemem haftalar sürüyor.
Menyo en iyi trailerlerden biridir arabaların kaybolma sorununun da çözümü var isterseniz atabilirim.

Ayrıca oyun dosyalarını değiştirmeyen mod olmaz olamaz mod dediğimiz şey oyunun dosyalarına attığımız ekstra şeylere denir

Menyo en iyi trailerlerden biridir arabaların kaybolma sorununun da çözümü var isterseniz atabilirim.

Ayrıca oyun dosyalarını değiştirmeyen mod olmaz olamaz mod dediğimiz şey oyunun dosyalarına attığımız ekstra şeylere denir
Hocam araba kaybolma çözümü bende buldumda oyun dosyalarının üstüne yazarak değiştiriyor. Direkt atıp silinebilen mod lazım bana. Online vs. giriyorum oyunun bozulmasından endişelendim.

Hocam araba kaybolma çözümü bende buldumda oyun dosyalarının üstüne yazarak değiştiriyor. Direkt atıp silinebilen mod lazım bana. Online vs. giriyorum oyunun bozulmasından endişelendim.
Hocam bildiğim kadarıyla modlu gta 5 ve normal gta 5 in dosyalarını ayrı ayrı masaüstüne atıp oynayabiliyorsunuz ona da bakın isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı