GTA 5 Video Memory + nvwgf2umx.dll Hatası

OffbeatDebate71

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba GTA 5 ile ilgili birkaç sorunum var. Öncelikle ben GTA 5'i bendeki hard diske yedeklemiştim, yine bilgisayara kurayım dedim ve kurdum. Sorun şu ki ne online'da ne story mode'da oyun düzgün çalışmadı, oynamaya başladıktan 2 dk sonra oyun çöküyodu. Her çöküşünde farklı hatalar veriyodu ama benim not aldığım hatalardan biri ERR_GFX_D3D_INIT hatası. İnternette denemediğim çözüm kalmadı, GTA 5 dosyasına limit adjuster gibi oyunun stabil çalışması sağlayan şeyler attım gameconfig dosyasını değiştirdim oyunu silip bu sefer diskten atmadan inadirip tekrar kurdum zaten gamecongif'i değiştirdiğimde game corrupt hatası veriyodu ama sorun hiçbir şekilde çözülmedi aksine bunları yaptıktan sonra oyun açılmamaya başladı. Yükleme ekranında takılı kalıyodu ve ayrıca yükleme ekranındaki resimler de yüklenmemeye başladı. Benchmark testinde de aynı şekilde ilk benchmark testi yüklendikten sonra ya o yükleme ekranında takılı kalıyor ya da oyun çöküyor. Ekran ve ses kartını da güncelledim fakat sonuç aynı. Event Log'da dikkatimi çeken şey nvwgf2umx.dll hatasıydı, zaten o hatanın çözümlerine bakarak ses kartını güncelledim ama işe yaramadı. Yardım edebilecek biri var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı