birpalyacovarmıs Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 W a s D tuşlarında sorun yok fakat iş vinci aşağı yukarı yapmaya gelince olmuyor.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #2 Sol tıka basılı tutup mouse ile yukarı aşağı yapmayı dener misiniz?
birpalyacovarmıs Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #3 the world is yourss dedi: Sol tıka basılı tutup mouse ile yukarı aşağı yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Öyle de denedim ama olmadı.
the world is yourss dedi: Sol tıka basılı tutup mouse ile yukarı aşağı yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Öyle de denedim ama olmadı.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Şubat 2025 #4 birpalyacovarmıs dedi: W a s D tuşlarında sorun yok fakat iş vinci aşağı yukarı yapmaya gelince olmuyor. Genişletmek için tıkla... NumLock tuşları ile dener misiniz?
birpalyacovarmıs dedi: W a s D tuşlarında sorun yok fakat iş vinci aşağı yukarı yapmaya gelince olmuyor. Genişletmek için tıkla... NumLock tuşları ile dener misiniz?
birpalyacovarmıs Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #5 VolantMito dedi: NumLock tuşları ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... NumLock + CTRL yaptım, NumLock + fareyle her şeyi yaptım. Oyunu sildirtmez umarım bu görev.
VolantMito dedi: NumLock tuşları ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... NumLock + CTRL yaptım, NumLock + fareyle her şeyi yaptım. Oyunu sildirtmez umarım bu görev.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #6 Kontrol rehberi vermiyor mu sol yukarda?
birpalyacovarmıs Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #7 the world is yourss dedi: Kontrol rehberi vermiyor mu sol yukarıda? Genişletmek için tıkla... Vinç hareket ettirmeyi gösterdiğinde farenin sol tıkı ve sağ tıkı beyazdı. Okla yukarı doğru gösteriyordu. Her şeyi denedim fareyle ama olmadı.
the world is yourss dedi: Kontrol rehberi vermiyor mu sol yukarıda? Genişletmek için tıkla... Vinç hareket ettirmeyi gösterdiğinde farenin sol tıkı ve sağ tıkı beyazdı. Okla yukarı doğru gösteriyordu. Her şeyi denedim fareyle ama olmadı.