erhann_23 Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 323 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #1 Selam, GTA 5'de VRAM 512 MB gözüküyor. Ekran kartın 512 MB demeyin çünkü GTA 5'de hep 8 GB gözüküyodu silmiştim baştan yükledim böyle oldu.
Selam, GTA 5'de VRAM 512 MB gözüküyor. Ekran kartın 512 MB demeyin çünkü GTA 5'de hep 8 GB gözüküyodu silmiştim baştan yükledim böyle oldu.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2022 #2 Ekran kartın tam olarak ne? Apu sistem ise vramde sıkıntı olabiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS erhann_23 Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 323 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #3 Barisdkmn dedi: Ekran kartın tam olarak ne? Apu sistem ise vramde sıkıntı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet apu sistem. Harici: Radeon R5 M330 Dahili: Intel HD 520 Artı 0 Eksi
Barisdkmn dedi: Ekran kartın tam olarak ne? Apu sistem ise vramde sıkıntı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet apu sistem. Harici: Radeon R5 M330 Dahili: Intel HD 520
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #4 Intel'in ekran kartını kullanıyor, Windows aramasına "grafik ayarları" yaz Donanım artırmalı GPU aç GTA 5'i yüksek performansa ekle erhann_23 dedi: Evet apu sistem. Harici: Radeon R5 M330 Dahili: Intel HD 520 Genişletmek için tıkla... ha, apu sistemlerde vram 512mb hocam :/ ben laptop sandım Artı 0 Eksi
Intel'in ekran kartını kullanıyor, Windows aramasına "grafik ayarları" yaz Donanım artırmalı GPU aç GTA 5'i yüksek performansa ekle erhann_23 dedi: Evet apu sistem. Harici: Radeon R5 M330 Dahili: Intel HD 520 Genişletmek için tıkla... ha, apu sistemlerde vram 512mb hocam :/ ben laptop sandım
KS KS erhann_23 Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 323 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #5 mike_wazowski_bruh dedi: Intel'in ekran kartını kullanıyor, Windows aramasına "grafik ayarları" yaz Donanım artırmalı GPU aç GTA 5'i yüksek performansa ekle Genişletmek için tıkla... Bunu yaptım zaten yine olmadı. mike_wazowski_bruh dedi: Intel'in ekran kartını kullanıyor, Windows aramasına "grafik ayarları" yaz Donanım artırmalı GPU aç GTA 5'i yüksek performansa ekle ha, apu sistemlerde vram 512mb hocam :/ ben laptop sandım Genişletmek için tıkla... Laptop zaten. Apu değilmi benim ki? 8 GB yazıyordu hep. Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Intel'in ekran kartını kullanıyor, Windows aramasına "grafik ayarları" yaz Donanım artırmalı GPU aç GTA 5'i yüksek performansa ekle Genişletmek için tıkla... Bunu yaptım zaten yine olmadı. mike_wazowski_bruh dedi: Intel'in ekran kartını kullanıyor, Windows aramasına "grafik ayarları" yaz Donanım artırmalı GPU aç GTA 5'i yüksek performansa ekle ha, apu sistemlerde vram 512mb hocam :/ ben laptop sandım Genişletmek için tıkla... Laptop zaten. Apu değilmi benim ki? 8 GB yazıyordu hep.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #6 erhann_23 dedi: Bunu yaptım zaten yine olmadı. Laptop zaten. APU değil mi benimki? 8 GB yazıyordu hep. Genişletmek için tıkla... Yüksek performansta da Intel yazıyorsa APU'dur Artı 0 Eksi
erhann_23 dedi: Bunu yaptım zaten yine olmadı. Laptop zaten. APU değil mi benimki? 8 GB yazıyordu hep. Genişletmek için tıkla... Yüksek performansta da Intel yazıyorsa APU'dur
arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.060 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #7 Bu sorun GTA 4 dede vardı ben bu videoyu kullanarak çözmüştüm sende deneyebilirsin 5 için. Artı 0 Eksi
KS KS erhann_23 Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 323 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #8 mike_wazowski_bruh dedi: Yüksek performansta da Intel yazıyorsa APU'dur Genişletmek için tıkla... Yok yüksek performans AMD. Apu sanıyodum ben sistemimi. arif0 dedi: Bu sorun GTA 4 dede vardı ben bu videoyu kullanarak çözmüştüm sende deneyebilirsin 5 için. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim. mike_wazowski_bruh dedi: Donanım artırmalı GPU aç Genişletmek için tıkla... Bende bu yok. Yokmu bilgisi olan? Arkadaşlar, bilgisayarın içinde bişeyler karışmış galiba. İnternette yapmadığım çözüm kalmadı. Tek çare format sanırsam. arif0 dedi: Bu sorun GTA 4 dede vardı ben bu videoyu kullanarak çözmüştüm sende deneyebilirsin 5 için. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. İşe yaramadı. Lakin herkeste yaramış. Formatta işe yaramadı. Son düzenleme: 31 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Yüksek performansta da Intel yazıyorsa APU'dur Genişletmek için tıkla... Yok yüksek performans AMD. Apu sanıyodum ben sistemimi. arif0 dedi: Bu sorun GTA 4 dede vardı ben bu videoyu kullanarak çözmüştüm sende deneyebilirsin 5 için. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim. mike_wazowski_bruh dedi: Donanım artırmalı GPU aç Genişletmek için tıkla... Bende bu yok. Yokmu bilgisi olan? Arkadaşlar, bilgisayarın içinde bişeyler karışmış galiba. İnternette yapmadığım çözüm kalmadı. Tek çare format sanırsam. arif0 dedi: Bu sorun GTA 4 dede vardı ben bu videoyu kullanarak çözmüştüm sende deneyebilirsin 5 için. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. İşe yaramadı. Lakin herkeste yaramış. Formatta işe yaramadı.