GTA 5 VRAM Aşılırsa ne olur?

alone_soul

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar 1 GB ekran kartim var.
Ayarlar bölümündeki grafik ayarlarlarini asarsam ne olur? Ayrıca en onemli grafik ayari hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU %100 olacak ve ekran kartına çok yüklenecek aşırı ısınacak ve 30 FPS in altına düşersin büyük ihtimal, anlık takılmalar da olur.

Grafik ayari olarak golge ayarimi yoksa doku ayarimi iyidir.

Gölge ayarı extra kalıyor düşük model kartlar için doku kalitesini ön planda tut ama bunlarla uğraşmadan eğer Nvidia ise kartın Nvidia GeForce Experience programını indir ve kur ardından bütün oyunlarını orada otomatik optimize edersen bilgisayarın için en iyi ayarları kendi ayarlar. Zaten düşük bir model sanırım senin kart o yüzden her şeyi en düşük ayara çekip maximum FPS alman daha yararına olur.

Kartın ne olduğunu belirtmende fayda var. VRAM aşıldığı takdirde ilk olarak belleğe yüklenecektir. Bellek de yetersiz gelirse, droplanmalar başlayacaktır.
6670 ddr5 8gb ram var 1280-1024 cozunurlukte nasil bir performans alirim golge modumu doku ayarimi

Ekran kartınız GDDR5 değil DDR3 hatta performansı R7 240 dan daha kötü benim tavsiyem VRAM' ini aşma deneme yanılma yöntemi ile en optimize ve en çok FPS aldığın ayarlarda oyna [emoji6]

Hocam çok çok özür dilerim ben başka bir ekran kartıyla karıştırdım kusura bakmayın [emoji3526]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…