GTA 5 vs Farming Simulator 22

Muhammet5

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce GTA 5 mi yoksa Farming Simulator 22 mi alsam siz ne dersiniz?

Dostum farming simülatör için uzun zaman ayırman lazım. Seversen çiftçiliği oyunun alternatifi yok gibi bir şey zaten. Türleri aynı bile değil. Ben olsam GTA alırım ama ekip biçmeyi seviyorsan yapıştır gitsin FSyi.

Eğer online atmosferi az çok hoşunuza gittiyse gta5 almanız daha mantıklı olacaktır.

Uzun süre oynanabilirlik açısından her türlü GTA 5 tarafında tercih yapmanızı öneririm, FS22 çok uzun süre oynayabileceğiniz bir oyun değil.

Fs22'yi GTA5'den çok sevmiş bir çiftçi çocuğu olarak konuşacağım. Eğerki boş vaktin çoksa ve ekmeyi biçmeyi seviyorsan alınır. Zaten simülasyon oyunu. Ama hikayeli oyun oynayacağım, online girip akacağım diyorsan gta5 al derim.

Ve kendine FS22 arkadaşı bulursan onunda Online'si sarar. Bir de FS22'yi alırsan bir süre vanilya oyna oyunu hiç mod kullanma. Oyunu yedim bitirdim dediğin vakit ModHub'dan modlar indir. Fs serisinin güzelliği burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…