GTA 5 vs For Honor

forevl114

Hectopat
Daha fazla  
Bende olan GTA V ile olmayan For Honor arasında bir seçim yapmam gerekiyor. GTA V önceden bende vardı. Şuan onu 50 veya 40 dan bırakıp üstüne ekleyerek For Honor alsam mı diye düşünüyorum. Sizlere danışmaya karar verdim. Gta v'in zevkini çıkaramadım ama pekte içimde kalmadı açıkçası. Sizce direk satıp almam mantıklı olur mu? Yani değer mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben gta V i ilk aldığımda single playerda 90 saat falan oynamıştım insan sıkılıyor online de zaten paran olmayınca bir şey yapamıyorsun Benim fikrim For honor al indirim zamanı gta V 90 liraya düşüyor o zamanda onu alırsın. :) ama tercih yine senin :) gta V onlineyi hiçbir şeye değişmem :)

For Honor bence sizi sıkar. Çünkü sürekli olarak aynı modda oynuyorsunuz. Ama Gta V multiplayer modunda birçok oyun modu var. (Yarış, Dm, Freeroam vs.) Ama bu karar size kalmış tabi ki.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı