GTA 5 vs GTA San Andreas

Sizce hangisi?

• GTA 5

Oy: 56 37,3%
  • GTA San Andreas

Oy: 94 62,7%

• Oy verenlerin toplamı
    150
Bu konu MSI GTX 1080TI VS ASUS GTX 1080TI kapışmasına dönmüş herşeyden önce GTA :SA kendi yıllarının efsanesi grafik patlaması yaşatan bir oyundu ve yapabileceklerinizin sınırı yoktu hatta GTA 5 ten bile daha fazla şeyler yapabiliyordunuz
Başka bir konuda Gta 5 te online var Gta :SA da yok diyorsunuz 100 mb lık bir indirme sonrası Gta:SA yıda çok güzel birşekilde hatta DayZ modlu dahi oynayabiliyorsunuz

Konu tartışmaya gerçekten açık ama benim gözümde halen San Andreas ve Carl Johansson 1 numara

GTA San Andreas benim için 1967 model Shelby Mustang GT500, GTA V ise 2014 model Sheby Mustang GT500 diyebilirim. İkisini de seviyorum ikisinin de yeri ayrı, ikisi de hala rakipsiz, biri diğerinden iyi dersem haksızlık yaptığımı hissederim.

GTA 5'i bir hevesle indirdim. Şimdi hiç oynayasım gelmiyor nedense. Belki de yaş ilerlediği içindir bilemiyorum ama GTA SA hikayesi çok güzeldi. GTA 5 in hikayesi çok sıkıcı sırf oyunda ki tüm özellikler açılsın diye oynuyorum arada.

GTA SA der geçerim. GTA V bana aşırı çocuksu geliyor. GTA 2 ile bu seriye başladığımı düşünürsek kesinlikle GTA SA!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…