GTA 5 vs RDR 2

Online konusunda ikiside iyi durumda değil hile var. Fakat GTA bir tık daha önde çünkü arkadaşlarla daha eğlenceli ve private alanda tek başına takılabiliyorsun böylece hilecilere denk gelmiyorsun.

Genel olarak bakarsak RDR daha iyi hikaye, gameplay, grafik vb. İki oyunu da bu sene bitirdim RDR'nin hikayesi karakterleri daha derin olması bana daha çok hitap etti.

GTA 5'in en son Online kısmı bayağı sıkıntılıydı, oyun hile doluydu. Son halini bilemiyorum.
Hala öyle. 2 saat kesintisiz oynayamazsın. Yarım saatte bir birileri gelir herkesi her yeri patlatır, seni kardan adama çevirir, buga sokar. Küfür ede ede server değiştirirsin. Tam oh dersin başka biri gelir çevrendeki araçlar patlamaya başlar. Böyle gider....

Zaten şimdiden 6 saat oynadım. İade kabul etmezler bence.

İade edince Steam Cüzdanına gelmiyor mu hocam pek bir bilgim yokta.
Cüzdana geliyor ama kartıma çekmek için bir yol bilmiyorum. Zaten geçti artık 2 saat üzerinde oynadım.

Çok teşekkürler.. Ben incelemeler sonunda RDR'ye karar verdim fakat bunu birazda sağlayan düşüncem hem bilgisayar alınca GTA'yı indirimde yakalar onun yanında da alırım ve GTA 6 yüzünden ikinci kez bedava verilme düşük olsa da indirime girme ihtimalini yüksek görüyorum.

Zaten şimdiden 6 saat oynadım. İade kabul etmezler bence.

Cüzdana geliyor ama kartıma çekmek için bir yol bilmiyorum. Zaten geçti artık 2 saat üzerinde oynadım.
Zaten yapılmıyormuş hocam.

Merhaba, iki oyundan birini alacağım ama karar veremedim maalesef.

Siz olsanız hangisini alırdınız?
Teknik ve oynanış açısından RDR2 mükemmel bir oyun. Hikayesi ve görevleri de çok zevkli. Sadece ilk bir kaç saat görevleri ve oynanışı ağır gelebilir. Ama ben eğlence istiyorum, online de takılmak istiyorum diyorsan GTA al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…