C Cerade Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:18 #41 Benim için Rdr 2 > Tüm Gta Serisi.
Herolynx53 Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 1.037 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:32 #42 RDR2 tabii ki.
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 635 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 16:42 #43 whetraa dedi: Ben vaktimi geçirtirecek şeyleri seviyorum. Hangisi daha güzel ve uzunsa onu alırım. (ve daha eğlenceli) Genişletmek için tıkla... RDR2'yi ömür boyu oynayabilirsin. GTA V karantinada ücretsiz verilmişti(online bu yüzden iyi bence GTA da oyna neredeyse herkes sahip.)
whetraa dedi: Ben vaktimi geçirtirecek şeyleri seviyorum. Hangisi daha güzel ve uzunsa onu alırım. (ve daha eğlenceli) Genişletmek için tıkla... RDR2'yi ömür boyu oynayabilirsin. GTA V karantinada ücretsiz verilmişti(online bu yüzden iyi bence GTA da oyna neredeyse herkes sahip.)
whetraa Yoctopat Katılım 19 Ekim 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:34 #44 BluedragonSelim dedi: RDR2'yi ömür boyu oynayabilirsin. GTA V karantinada ücretsiz verilmişti(Online bu yüzden iyi bence GTA da oyna neredeyse herkes sahip.) Genişletmek için tıkla... Oynaya oynaya sıkılmayacağım oyun GTA 5'e benziyor. Çünkü RDR2'de Online cok kötü diyorsunuz, GTA 5 daha iyi diyorsunuz sıkılmazsınız diyorsunuz.
BluedragonSelim dedi: RDR2'yi ömür boyu oynayabilirsin. GTA V karantinada ücretsiz verilmişti(Online bu yüzden iyi bence GTA da oyna neredeyse herkes sahip.) Genişletmek için tıkla... Oynaya oynaya sıkılmayacağım oyun GTA 5'e benziyor. Çünkü RDR2'de Online cok kötü diyorsunuz, GTA 5 daha iyi diyorsunuz sıkılmazsınız diyorsunuz.
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 635 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 19:58 #45 whetraa dedi: Oynaya oynaya sıkılmayacağım oyun GTA 5'e benziyor. Çünkü RDR2'de Online cok kötü diyorsunuz, GTA 5 daha iyi diyorsunuz sıkılmazsınız diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam RDR2 gelmiş geçmiş en iyi oyun. Online oynayacak bir arkadaş olmayınca sıkıyor. Oyun arkadaşı konusu açıp bulursun 1-2 kişi. Online her şey değil zaten. RDR2'yi fullenmesi 150 saat falan sürüyor öyle düşün.
whetraa dedi: Oynaya oynaya sıkılmayacağım oyun GTA 5'e benziyor. Çünkü RDR2'de Online cok kötü diyorsunuz, GTA 5 daha iyi diyorsunuz sıkılmazsınız diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam RDR2 gelmiş geçmiş en iyi oyun. Online oynayacak bir arkadaş olmayınca sıkıyor. Oyun arkadaşı konusu açıp bulursun 1-2 kişi. Online her şey değil zaten. RDR2'yi fullenmesi 150 saat falan sürüyor öyle düşün.