GTA 5 vs RDR2 vs Mafia Trilogy

Xlykiaaa

Hectopat
Merhaba, Xbox One kullanıyorum ve bu üç oyundan birisini almak istiyorum. Uzunca götürebilir, baymaması önemli. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Mafia serisinin 3 oyununu da sıkılmadan zevkle bitirmiştim. GTA V ve RDR2 de oynayan biri olarak tercihimi Mafia Trilogy'den yana kullanırım şahsen.​

Şöyle ağız tadı ile hikayeli, içine gömen ama çok da uzun sürmeyecek dersen MAFİA,
Alışma sürecine katlanırım, hikayesi iyi ve uzun olsun, aynı zamanda grafik ve simülasyonları iyi olsun dersen RDR2,
Hem açık dünya hem hikaye derken aynı zamanda zevki de tetiklesin, uzun da sürsün dersen GTAV.

RDR2'nin hikayesini 85 saat gibi bir sürede bitirdim ve üzerine 20 saat açık dünyada keyifle vakit geçirdim. Aradan 4-5 ay geçti ve şimdi RDR2'yi tekrar bitirmek için tekrar başladım. RDR2'yi almanı öneririm, açık dünyası emek fışkırıyor, yapılacak çok şey var. Oyunda 100 saati devirdim ve hala yeni şeyler görmeye devam ediyorum.

Mafia ve RDR2 arasında kaldım. Mafia serisini ilk oyununun remake için alabilirim ama RDR2 çok iyi duruyor.

Hocam Mafia çok iyi oyundur ama kısa sürer. RDR2 de çok güzel oyundur ama Mafia'ya göre 2-3 kat daha uzun sürer. En azından oyun bitince bile RDR2 de kafanıza göre takılabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı