Maisemsi Femtopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 29 30 Kasım 2024 #11 Racoon dedi: Eğer ben Online'da soygun yaparım adam vururum arabayla uçar kaçar eğlenirim diyorsan GTA 5 ama yok hikayeli oynarım dersen RDR2 şahsen GTA 5'e 10 dolardan fazla vermem. Genişletmek için tıkla... GTA 5'te ana hikayeyi oynamak istiyorum. Sadece Online mi oynayabilirim? Yoksa 3 ana karakter ile hikayeli mi oynayabilirim?
Racoon dedi: Eğer ben Online'da soygun yaparım adam vururum arabayla uçar kaçar eğlenirim diyorsan GTA 5 ama yok hikayeli oynarım dersen RDR2 şahsen GTA 5'e 10 dolardan fazla vermem. Genişletmek için tıkla... GTA 5'te ana hikayeyi oynamak istiyorum. Sadece Online mi oynayabilirim? Yoksa 3 ana karakter ile hikayeli mi oynayabilirim?
Dusk06 Hectopat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1.879 Çözümler 5 Yer Ankara | Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #12 Maisemsi dedi: GTA 5'te ana hikayeyi oynamak istiyorum. Sadece Online mi oynayabilirim? Yoksa 3 ana karakter ile hikayeli mi oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... İkisi de geliyor hocam. İstediğinde takıl
Maisemsi dedi: GTA 5'te ana hikayeyi oynamak istiyorum. Sadece Online mi oynayabilirim? Yoksa 3 ana karakter ile hikayeli mi oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... İkisi de geliyor hocam. İstediğinde takıl