Yunusemre805 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 188 8 Mart 2023 #1 Arkadaşlar ben add-on bir şekilde yüklediğim motoru trafikteki NPC'ler içinde atmak istiyordum ilk olarak handing ve wehicles meta dosyalarını değiştirdim ama wehiclemod.rpf dosyasını bulamıyorum yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar ben add-on bir şekilde yüklediğim motoru trafikteki NPC'ler içinde atmak istiyordum ilk olarak handing ve wehicles meta dosyalarını değiştirdim ama wehiclemod.rpf dosyasını bulamıyorum yardım edebilir misiniz?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.413 Çözümler 21 Yer İstanbul 8 Mart 2023 #2 Detaylı bilgim yok ama Everything adlı programı indirip oradan aradığınız dosyanın ismini yazarak anında bulabilirsiniz Artı 0 Eksi
Detaylı bilgim yok ama Everything adlı programı indirip oradan aradığınız dosyanın ismini yazarak anında bulabilirsiniz
KS KS Yunusemre805 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 188 8 Mart 2023 #3 OnurOfc dedi: Detaylı bilgim yok ama everything adlı programı indirip oradan aradığınız dosyanın ismini yazarak anında bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir deneyeceğim. Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: Detaylı bilgim yok ama everything adlı programı indirip oradan aradığınız dosyanın ismini yazarak anında bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir deneyeceğim.