O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 30 Temmuz 2021 #11 296822 dedi: Crapwareleri temizlemek, düşük sistemlerde performansa radikal bir etki oluşturuyor. 2-3 FPS anca fark eder. Windows 8.1 diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam debloat ve Win 8.1 diyince aklıma hep siz geliyorsunuz
296822 dedi: Crapwareleri temizlemek, düşük sistemlerde performansa radikal bir etki oluşturuyor. 2-3 FPS anca fark eder. Windows 8.1 diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam debloat ve Win 8.1 diyince aklıma hep siz geliyorsunuz
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 30 Temmuz 2021 #12 O Görkem dedi: Hocam debloat ve Win 8.1 diyince aklıma hep siz geliyorsunuz . Genişletmek için tıkla... Eğer illa ki Windows 10 kurulacaksa bloatwareler olmayan ve Microsoft'un sunduğu Windows 10 Enterprise LTSB/LTSC bakabilirsin, 2015 LTSB bende daha çok performans vermişti. Veya NTLite ile ISO kalıbını hafifletebilirsin.
O Görkem dedi: Hocam debloat ve Win 8.1 diyince aklıma hep siz geliyorsunuz . Genişletmek için tıkla... Eğer illa ki Windows 10 kurulacaksa bloatwareler olmayan ve Microsoft'un sunduğu Windows 10 Enterprise LTSB/LTSC bakabilirsin, 2015 LTSB bende daha çok performans vermişti. Veya NTLite ile ISO kalıbını hafifletebilirsin.
Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #13 O Görkem dedi: Hocam debloat ve Win 8.1 deyince aklıma hep siz geliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Son bir soru soracagım size acaba hangi sürümünü kurmalıyım ben hep singlaungue kuruyorum hafif die siz ne önerirsiniz? Singlaunguage. Pro. Home.
O Görkem dedi: Hocam debloat ve Win 8.1 deyince aklıma hep siz geliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Son bir soru soracagım size acaba hangi sürümünü kurmalıyım ben hep singlaungue kuruyorum hafif die siz ne önerirsiniz? Singlaunguage. Pro. Home.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 30 Temmuz 2021 #14 Ömer Emrh dedi: Son bir soru soracagım size acaba hangi sürümünü kurmalıyım ben hep singlaungue kuruyorum hafif die siz ne önerirsiniz? Singlaunguage. Pro. Home. Genişletmek için tıkla... SL zaten. İkisini de dene. Pek fps farkı olmaz. Güncellik açısından 8.1 tavsiye ederim.
Ömer Emrh dedi: Son bir soru soracagım size acaba hangi sürümünü kurmalıyım ben hep singlaungue kuruyorum hafif die siz ne önerirsiniz? Singlaunguage. Pro. Home. Genişletmek için tıkla... SL zaten. İkisini de dene. Pek fps farkı olmaz. Güncellik açısından 8.1 tavsiye ederim.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 30 Temmuz 2021 #15 Ömer Emrh dedi: Son bir soru soracagım size acaba hangi sürümünü kurmalıyım ben hep singlaungue kuruyorum hafif die siz ne önerirsiniz? Singlaunguage. Pro. Home. Genişletmek için tıkla... Single Language.
Ömer Emrh dedi: Son bir soru soracagım size acaba hangi sürümünü kurmalıyım ben hep singlaungue kuruyorum hafif die siz ne önerirsiniz? Singlaunguage. Pro. Home. Genişletmek için tıkla... Single Language.