Baktım destekliyor hocam.Rockstar Games Editor GTA V ve GTA Online için PS4 ve Xbox One konsollarından kaldırılacak
Rockstar Games 20 şubat 2024 tarihinde Rockstar Games Editor eklentisini oyundan kaldıracağını duyurdu. Rockstar Games editor eklentisi kısaca kliplerinizi paylaşmanıza falan yarayan bir eklentiydi çoğu kişi de kullanmıyordu. Bu duyuruda daha dikkat çekici bir şey var. Duyuru içerisinde "Yeni...www.technopat.net
hocam benim arkadaşta one x almayı düşünüyordu desteklenmiyecek gibi bir durum var
Hocam 3 yıllık var yetmezmi alayımmı 3 yıllık dahaBu arada konu dışı ama tavsiyem 1 yıllık Game Pass alın 1 yıl keyfinize bakın.
Yaşasın!!Bu arada sorunuzun cevabına gelirsek 500-600 tl civarı bir ücretle GTA 5 i satın alabilirsiniz ya da game pass alıp 1 ay boyunca istediğiniz oyunun tadını çıkarabilirsiniz
(not gamepass'te GTA 5 var)
hocam 3 yıllık varsa alın başınız ağrımaz (eğer bütçe varsa)Hocam 3 yıllık var yetmezmi alayımmı 3 yıllık daha
Yaşasın!!
Hocam 3 yıllık var yetmezmi alayim mi 3 yıllık daha
Yaşasın!
Peder beyin karttaki parası bana bakış attıhocam 3 yıllık varsa alın başınız ağrımaz (eğer bütçe varsa)
TeşekkürlerO zaman keyfinize bakın, iyi oyunlar![]()
Allah yardımcın olsun reisim ne diyeyimPeder beyin karttaki parası bana bakış attı
Teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.