Çözüldü GTA 5 yansıma ayarı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
GTA 5'te yanısma ayarı nasıl yapılıyor. Mesela bir mekana girdik orada ışık olunca karakterin maskesi varsa parlıyor ya veya güneşe çıkınca parlıyor ya. O hangi ayar oyun içi? Bulamadım çok fazla video izledim ama. Aşağıya fotoğraf bırakıyorum. İşaretlediğim alana bakın.

gtaeb.png

Veya buradaki gibi yerler parlıyor.

Dosya Ekleri

• g2.png
    g2.png
    910,1 KB · Görüntüleme: 238
Son düzenleme:
Çözüm
Oyundaki post FX grafik ayarı bu, high olarak ayarlarsanız oyuna güzel bir görünüm bırakıyor. Very high ve Ultra yaparsanız parlayan kısma hafif ince tabakada uzun bir mavi kırılma koyuyor yani mercek yansıması gibi düşünebilirsin.
Oyundaki post FX grafik ayarı bu, high olarak ayarlarsanız oyuna güzel bir görünüm bırakıyor. Very high ve Ultra yaparsanız parlayan kısma hafif ince tabakada uzun bir mavi kırılma koyuyor yani mercek yansıması gibi düşünebilirsin.

Çözüm

Hocam onu yaptım bir güneşe çıktım ama gözükmedi. Acaba ultrada mı oynamam gerekiyor veya high yeter mi? PC biraz kötü de kasıyor oyun ondan sordum.

Hocam onu yaptım bir güneşe çıktım ama gözükmedi. Acaba ultrada mı oynamam gerekiyor veya high yeter mi? PC biraz kötü de kasıyor oyun ondan sordum.

Hocam her renkte aynı parlaklığı vermiyor mesela beyaz renkteki bir araç siyah renkteki bir araca göre daha çok parlıyor.
Bir deneyin derim grafik ayarlarınızı yükseltin iyice.
Shader ayarını yüksekte tutun ve genellikle güneşli açık havalarda çok belirgin olur yani sis veya çok bulutlu bir hava ise pek parlaklık vurmaz.
Very high veya Ultra yapıp deneyin genelde mavi bir mercek yansıması koyar fazla bir değişime uğramaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı