AlkBone Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-4210U (4 CPUs) 2.4GHz RAM 12GB İntel HD Graphics Family 112MB NVIDIA GeForce 840M 4GB 1TB HDD DirectX 12 Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #1 Ben PC'ye GTA 5 indirdim PC yavaşladı çözümünü söyleyebilir misiniz? Özelliklerim şunlar. i5-2.40 GHz DirectX 12. RAM 8 GB HDD 931 GB 175 GB dolu Intel HD grapihcs ve NVIDIA 840M var toplam 4 GB.
Ben PC'ye GTA 5 indirdim PC yavaşladı çözümünü söyleyebilir misiniz? Özelliklerim şunlar. i5-2.40 GHz DirectX 12. RAM 8 GB HDD 931 GB 175 GB dolu Intel HD grapihcs ve NVIDIA 840M var toplam 4 GB.
OrchiiX Hectopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #2 Korsanmı indirdin yoksa orijinal mi?
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #3 Oyun zaten 108 GB ve sisteminiz bayağı eski açıyor olması bile şaşırtıcı.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 14 Şubat 2023 #4 Technomancer18 dedi: Oyun zaten 108 GB ve sisteminiz bayağı eski açıyor olması bile şaşırtıcı. Genişletmek için tıkla... Oyunun diskte kapladığı alan yavaşlatmaya sebep olmaz. Ek olarak GTA V eski ve düşük gereksinimleri olan bir oyun. 840M de yeterli bu oyun için. Açması şaşırtıcı değil. Soruna gelirsek, oyun nereden indirildi?
Technomancer18 dedi: Oyun zaten 108 GB ve sisteminiz bayağı eski açıyor olması bile şaşırtıcı. Genişletmek için tıkla... Oyunun diskte kapladığı alan yavaşlatmaya sebep olmaz. Ek olarak GTA V eski ve düşük gereksinimleri olan bir oyun. 840M de yeterli bu oyun için. Açması şaşırtıcı değil. Soruna gelirsek, oyun nereden indirildi?
AlkBone Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-4210U (4 CPUs) 2.4GHz RAM 12GB İntel HD Graphics Family 112MB NVIDIA GeForce 840M 4GB 1TB HDD DirectX 12 Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #5 OrchiiX dedi: Korsanmı indirdin yoksa orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal. erme dedi: Oyunun diskte kapladığı alan yavaşlatmaya sebep olmaz. Ek olarak GTA V eski ve düşük gereksinimleri olan bir oyun. 840M de yeterli bu oyun için. Açması şaşırtıcı değil. Soruna gelirsek, oyun nereden indirildi? Genişletmek için tıkla... Epic Games. Technomancer18 dedi: Oyun zaten 108 GB ve sisteminiz bayağı eski açıyor olması bile şaşırtıcı. Genişletmek için tıkla... daha eski bir pc vardı o daha kötüydü o bile açıyor yani
OrchiiX dedi: Korsanmı indirdin yoksa orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal. erme dedi: Oyunun diskte kapladığı alan yavaşlatmaya sebep olmaz. Ek olarak GTA V eski ve düşük gereksinimleri olan bir oyun. 840M de yeterli bu oyun için. Açması şaşırtıcı değil. Soruna gelirsek, oyun nereden indirildi? Genişletmek için tıkla... Epic Games. Technomancer18 dedi: Oyun zaten 108 GB ve sisteminiz bayağı eski açıyor olması bile şaşırtıcı. Genişletmek için tıkla... daha eski bir pc vardı o daha kötüydü o bile açıyor yani
OrchiiX Hectopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #6 AlkBone dedi: Orijinal. Epic Games. daha eski bir pc vardı o daha kötüydü o bile açıyor yani Genişletmek için tıkla... İşletim sistemin ne ?
AlkBone dedi: Orijinal. Epic Games. daha eski bir pc vardı o daha kötüydü o bile açıyor yani Genişletmek için tıkla... İşletim sistemin ne ?
AlkBone Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-4210U (4 CPUs) 2.4GHz RAM 12GB İntel HD Graphics Family 112MB NVIDIA GeForce 840M 4GB 1TB HDD DirectX 12 Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #7 OrchiiX dedi: İşletim sistemin ne ? Genişletmek için tıkla... win 10,
OrchiiX Hectopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #8 erme dedi: Oyunun diskte kapladığı alan yavaşlatmaya sebep olmaz. Ek olarak GTA V eski ve düşük gereksinimleri olan bir oyun. 840M de yeterli bu oyun için. Açması şaşırtıcı değil. Soruna gelirsek, oyun nereden indirildi? Genişletmek için tıkla... AlkBone dedi: Windows 10, Genişletmek için tıkla... Windows 10 hızlı bir işletim sistemidir. Sorun virüslerden dolayı da olabilir. Bir virüs taraması yapın önce sonrasına bakarız.
erme dedi: Oyunun diskte kapladığı alan yavaşlatmaya sebep olmaz. Ek olarak GTA V eski ve düşük gereksinimleri olan bir oyun. 840M de yeterli bu oyun için. Açması şaşırtıcı değil. Soruna gelirsek, oyun nereden indirildi? Genişletmek için tıkla... AlkBone dedi: Windows 10, Genişletmek için tıkla... Windows 10 hızlı bir işletim sistemidir. Sorun virüslerden dolayı da olabilir. Bir virüs taraması yapın önce sonrasına bakarız.
AlkBone Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-4210U (4 CPUs) 2.4GHz RAM 12GB İntel HD Graphics Family 112MB NVIDIA GeForce 840M 4GB 1TB HDD DirectX 12 Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #9 OrchiiX dedi: Windows 10 hızlı bir işletim sistemidir. Sorun virüslerden dolayı da olabilir. Bir virüs taraması yapın önce sonrasına bakarız. Genişletmek için tıkla... formatladım daha yeni OrchiiX dedi: Windows 10 hızlı bir işletim sistemidir. Sorun virüslerden dolayı da olabilir. Bir virüs taraması yapın önce sonrasına bakarız. Genişletmek için tıkla... yaptım zaten
OrchiiX dedi: Windows 10 hızlı bir işletim sistemidir. Sorun virüslerden dolayı da olabilir. Bir virüs taraması yapın önce sonrasına bakarız. Genişletmek için tıkla... formatladım daha yeni OrchiiX dedi: Windows 10 hızlı bir işletim sistemidir. Sorun virüslerden dolayı da olabilir. Bir virüs taraması yapın önce sonrasına bakarız. Genişletmek için tıkla... yaptım zaten
OrchiiX Hectopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #10 AlkBone dedi: Formatladım daha yeni. Yaptım zaten. Genişletmek için tıkla... Diz üstümü kullanıyorsunuz yoksa masaüstü mü?
AlkBone dedi: Formatladım daha yeni. Yaptım zaten. Genişletmek için tıkla... Diz üstümü kullanıyorsunuz yoksa masaüstü mü?