elementaly Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 131 Çözümler 2 12 Mart 2021 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi GTA 5 de yazı tipi değiştirebiliyor muyuz? İsimlere bakınız. Takip ettiğim bir kanalda videoda yazıların çok smooth olduğunu fark ettim (veya ben böyle düşündüm), bunu değiştirebiliyor muyuz veya ayarlayabiliyor muyuz? İsteyen için videonun tam linkini atabilirim.
Başlıkta da belirttiğim gibi GTA 5 de yazı tipi değiştirebiliyor muyuz? İsimlere bakınız. Takip ettiğim bir kanalda videoda yazıların çok smooth olduğunu fark ettim (veya ben böyle düşündüm), bunu değiştirebiliyor muyuz veya ayarlayabiliyor muyuz? İsteyen için videonun tam linkini atabilirim.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 12 Mart 2021 #2 Yapılabilirse belki oyun dosyalarına müdehale edilip yapılabilir. Ama oyun dosyalarına müdahale etmek genelde ban sebebidir. Yazıların belki de çok smooth olmasının sebebi çözünürlük ve MSAA ayarı yüzünden olabilir. Artı 0 Eksi
Yapılabilirse belki oyun dosyalarına müdehale edilip yapılabilir. Ama oyun dosyalarına müdahale etmek genelde ban sebebidir. Yazıların belki de çok smooth olmasının sebebi çözünürlük ve MSAA ayarı yüzünden olabilir.
KS KS elementaly Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 131 Çözümler 2 12 Mart 2021 #3 Chitoge Kirisaki dedi: Yapılabilirse belki oyun dosyalarına müdehale edilip yapılabilir. Ama oyun dosyalarına müdahale etmek genelde ban sebebidir. Yazıların belki de çok smooth olmasının sebebi çözünürlük ve MSAA ayarı yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Diğer videolarında bu kadar yazılar smooth değil veya gözüme değişik gelmişte olabilir. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Yapılabilirse belki oyun dosyalarına müdehale edilip yapılabilir. Ama oyun dosyalarına müdahale etmek genelde ban sebebidir. Yazıların belki de çok smooth olmasının sebebi çözünürlük ve MSAA ayarı yüzünden olabilir. Genişletmek için tıkla... Diğer videolarında bu kadar yazılar smooth değil veya gözüme değişik gelmişte olabilir.