GTA 5 Yedeklemede Tekrar İndirme Sorunu

Tas80

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5 yedeklediğim klasör 50-60 GB civarındaydı yedekten geri yüklemeye çalıştığımda 4 GB yedekten yüklenmiş geriye kalan 60 GB internetten indiriyordu, bunun çözümü nedir anlamadım gitti. Sonuçta bir daha neden indireyim ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla güncel oyun dosya boyutu 70 GB. Eğer eski bir yedek ise dosyaları yeniden yüklüyor olabilir.
Oyunun en büyük sorunu tüm oyun dosyalarını 5-6 dosyanın içinde barındırmasıdır.
Bu yüzden bir güncelleme de Yüksek boyutlu dosya yüklemesi çıkarıyor.
Güncelleme 3 GB ise dosya 30-40 GB olduğundan bu dosyayı yeniden işliyor.
Yani yeniden indiriyor.

GTA V bu konularda tam bir sorun yuvası. Maalesef bildiğim bir çözüm önerisi yok.
Bir ara sırf kullanıcı profil sorunu yüzünden oyunu açamamıştım. Sonra sinirlenip oyunu sildim.

Steam'in yedekleme özelliğini kullanmak yerine ben kütüphaneyi başka bir diske kopyalıyorum. İleride ihtiyacım olursa Steam ayarlarında kopyaladığım kütüphane klasörünü tanımladığım zaman tekrar indirme yapmama gerek kalmıyor. Bu sadece GTA V için değil, diğer oyunlar için de işe yarar tabii.

Steam'in yedekleme özelliğini kullanmak yerine ben kütüphaneyi başka bir diske kopyalıyorum. İleride ihtiyacım olursa Steam ayarlarında kopyaladığım kütüphane klasörünü tanımladığım zaman tekrar indirme yapmama gerek kalmıyor. Bu sadece GTA V için değil, diğer oyunlar için de işe yarar tabii.
kütüphane derken neyden bahsediyorsunuz direk steam klasörünün kurulu olduğu yer mi? Yoksa steamapps common bölümünün olduğu yer mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı