Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 1 Ekim 2022 #1 Öncelikle selam. Başlıktan da gördüğünüz gibi GTA 5 hikaye modunda hile aktif ettim ve bu sebepten dolayı başarım alamıyorum. New Game dersem diğer savem kaybolur mu ve başarım alır mıyım? Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle selam. Başlıktan da gördüğünüz gibi GTA 5 hikaye modunda hile aktif ettim ve bu sebepten dolayı başarım alamıyorum. New Game dersem diğer savem kaybolur mu ve başarım alır mıyım? Şimdiden teşekkürler.
can0022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.100 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Plüton 1 Ekim 2022 #2 Şu an oynadığınız oyun başka kayıt slotunda olacağı için kaybolmaz. Yeni oyuna başlayıp hiç hile yazmazsanız başarım alırsınız. Artı 0 Eksi
Şu an oynadığınız oyun başka kayıt slotunda olacağı için kaybolmaz. Yeni oyuna başlayıp hiç hile yazmazsanız başarım alırsınız.
KS KS Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 1 Ekim 2022 #3 can0022 dedi: Şu an oynadığınız oyun başka kayıt slotunda olacağı için kaybolmaz. Yeni oyuna başlayıp hiç hile yazmazsanız başarım alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
can0022 dedi: Şu an oynadığınız oyun başka kayıt slotunda olacağı için kaybolmaz. Yeni oyuna başlayıp hiç hile yazmazsanız başarım alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler