GTA 5 Yeniden Almaya Değer mi?

Gaviria

Hectopat
Merhabalar, PS 4'te GTA 5 sahibiyim. Olabilecek her şeyim var ve üstüne 100-150 milyon küsür dolarım vardı. Bilgisayar alalı 2 ay falan oldu. Bir sürü oyun alıyorum fakat oynamıyorum.
Sorum başlıkta yazdığım gibi; tekrar almaya değer mi? Yani yeniden alırsam muhtemelen bilgisayarda oynayacağım için araba modları yüklemeyi düşünüyorum. Bunun için alınır mı, değer mi, keyif verir mi gerçek arabaları oyuna yüklemek? Deneyen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet tavsiye ederim. Bir sürü GTA 5 modu ve yaması olduğu için oyun PS'ye göre daha çok sarıyor. Farklı sitelerden steam kodu alabilirsin. Şuan ki steam fiyatından daha ucuza satan güvenilir siteler var.

GTA 4'e göre fiziklerinin çok kötü olduğu gerçeği var.
GTA 4te araba sürerken sokaklara dönüşlerde falan araba yoldan çıkıyor gidiyor başka yerlere. Oynanışı kötü etkiliyor. Koşma stili rezalet. Mause'u çevirerek koşmaya çalışınca ekran nikonun olduğu yerle sınırlandırılmış gibi sanki bi takılma yapıyor. Optimizasyon sorununa fps kaybına hiç girmiyorum bile. Oynayışı çok çok etkiliyor bunlar. Atmosferinin de yoğunluklu olarak buğulu olmasından dolayı içim hiç ısınmadı GTA 4'e. İlk çıktığı dönemde net kafede oynamıştım bi arkadaşım açmıştı efsane gelmişti fakat geçenlerde pcye yükledim hayal kırıklığı yaşadım özellikle GTA 5i aktif bi şekilde oynayıp ara verdikten sonra.

Bu durum sonrası bahsettiğim arkadaşımı aradım ve o zaman oyun böyle değildi sanki bu ne böyle dedim. Arkadaşım episodes liberty city kısmına girdiğimizi onun daha iyi olduğunu söyledi ve hatta gay tony kısmının en iyi kısım olduğunu söyledi. Lost and damned senaryosunu merak ettiğim için açtım ve 2 görev yaptım. Ana GTA 4'e göre oynanışı ve fps kaybı olmamasını sevdim. Umarım gay tony kısmı yıllar önce oynadığım GTA 4 kısmıdır da hayal kırıklığım gitmiş olur. :)

Düzenleme: Lost and damned senaryosunda sadece motor kullandım belki araçlar aynıdır :D

Peki Turkce yamayla veya araba eklemeyle online a girilmiyor dimi ikisi de ban sebebi ?
Bazı oyunu etkileyen yamalarla girilmiyor zaten şöyle bi taktik yapıyorum ben efsane modlar yamalar olduğu için full offline modda takılıyorum zevk veriyor. Diğelim ki online girmek sitedim yama klasörünü kopyalıyorum. Yedeğe alıyorum. Temiz haliyle giriyorum. Ben offline modda online moda göre daha çok eğleniyorum :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı