GTA 5 Yollar Geç Yükleniyor SSD Alırsam Düzelir Mi?

AlihanTR/01

Decapat
Merhaba arkadaşlar GTA 5'te yollar geç yükleniyor. SSD alırsam sorun düzelir mi?

Sistemim:
Ekran Kartı: R6 M435DX
İşlemci: AMD A10 9600P
RAM: 12 GB
HDD: 5400 RPM
FPS değerleri bazı ayarlar yüksek 45-55 arası

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yaşadım çünkü nedeni darboğaz.

Düzenleme:
Oyun açıkken alta alıp görev yöneticisini açın. Ayrıntılar sekmesinden GTAV.exe bulup sağ tıkla, öncelik ayarla seçeneğinden gerçek zamandayı seç. Muhtemelen sorunun düzelecek ama oyunda fare ve klavye geç işleyebilir.

Son düzenleme:
Depolama aygıtları ile alakalı bir problem bu, RAM bellek yetersizliklerinde de takılmanın yanı sıra özellikle açık dünya tipi oyunlarda özellikle geç yüklenen kaplamalar göze çarpabilir.

Senin HDD 5400RPM olduğu için biraz daha meyilli bu problemi yaratmaya. SSD kullanmaya başlayıp HDD'yi yalnızca resim - video depolama amaçlı kullanırsan problemin çözüme kavuşur.

Bu sorun ben de oluyordu. 2TB'lık 7200rpm WD hard diskten açıyorum oyunu. Havada gidiyordu araba resmen. Sonra bu linkteki fixi yaptım. İnanmasam da sorun düzeldi :)

Düzenleme:
Oyun açıkken alta alıp görev yöneticisini açın. Ayrıntılar sekmesinden GTAV.exe bulup sağ tıkla, öncelik ayarla seçeneğinden gerçek zamandayı seç. Muhtemelen sorunun düzelecek ama oyunda fare ve klavye geç işleyebilir.
Denedim düzelmedi :D
Arkadaşlar SSD olarak James Donkey 240 gb 560/500 mü almalıyım yoksa Adata 240 gb SU650 520/450 hangisini alıyım arkadaşlar ?

Düzenleme:
Bu çalışıyor.

Bu sorun ben de oluyordu. 2TB'lık 7200RPM WD hard diskten açıyorum oyunu. Havada gidiyordu araba resmen. Sonra bu linkteki fixi yaptım. İnanmasam da sorun düzeldi :)

Hocam bu dosyayı nasıl kurulum yapıcağız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı