GTA 5 Yollar ve Binalar yüklenmiyor!

Evet hocam işlemcim durmadan %100 olarak çalışıyor dediğiniz gibi. İşlemcim mi bozuk acaba daha önce garantiye gönderdim bu sorundan dolayı 0 işlemci verdiler hala aynı sorun var. Ne yapmamı önerirsiniz?
Bu arada sistemim Rx570-i39100f-8GB Ram-480GB SSD

GTA V' in aylar önce gelen güncellemesinden sonra bu tarz sorunlar olmaya başlamıştı. Arkadaşımda Ryzen 5 1600 AF vardı. Onunda çekirdeklerden birisi %100 çalışmaya başladığından o FPS düşüşü yaşamıştı. Pek aklıma gelen bir çözüm yok. Disk hızı ile alakalı olabilir, yazılımsal uyumsuzluk olabilir, yani olabilir de olabilir. Kesin budur diyemem. Ama sorun işlemcinin %100 kullanılmasından kaynaklı. Virüs taraması falan yapın belki virüs vardır.

Bende 8.1'den 11'e geçtiğimde bu sorun başladı genelde HDD kaynaklı sorun oluyor.

Virüsle alakası yok hocam formattan hemen sonra denedim yine aynı sorun var. Dediğiniz gibi işlemcinin %100 kullanmasından kaynaklı Görev Yöneticisi ayrıntılar kısmından GTA V'i bulup benzeşmeyi ayarla gibi bir kısım var oradan CPU 0 yazan çekirdeği kapatınca sorun çözülüyor fakat FPS çok fazla düşüyor ve drop oluşuyor. O yüzden işlemci kaynaklı diye düşünüyorum.

Eskiden Crack'ini oynardım. Onda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sonra Epic Games'ten aldım. Bu sorunlar baş gösterdi.

Eskiden Crack'ini oynardım. Onda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sonra Epic Games'ten aldım. Bu sorunlar baş gösterdi.
Epic games oyınu ilk verdiği zamanlar yüklemiştim böyle sorunlar yoktu yukarıda ki arkadaşın dediği gibi gelen bi güncelleme sonrası oluşmaya başlandı. Sistemimin aynısı arkadaşımda da var onda da aynı sorun oluşuyor.

Sonraki güncellemelerde oldu işte bu sıkıntılar. Gerçi ben hiç etkilenmedim. Arkadaşım etkilendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…