Çözüldü GTA 5 "you are currently offline" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eyyüb Ensar

Hectopat
Daha fazla  
GTA Online'ı normal bir şekilde oynuyordum sonra haritanın üstünde "Cloud saving failed" gibi bir hata verdi. Daha sonra yeni oda açınca düzelir diye sunucu değiştirdiğimde beni oyundan tamamen attı. Oyuna tekrar girmeye çalıştığımda önce "Online sign in failed" hatası verdi daha sonra tekrar kapatıp açınca bu soruna kadar getirdi. (Diğer konulardaki çözümleri de denedim fakat hiçbir işe yaramadı)

Dosya Ekleri

• resim_2024-09-02_210100591.png
    resim_2024-09-02_210100591.png
    39 KB · Görüntüleme: 57
  • resim_2024-09-02_210115808.png
    resim_2024-09-02_210115808.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 54
Vallahi bende her şeyi denedim bir sürü video izledim yapmaya çalıştım olmadı. Artık yapacak başka bir şey yok o yüzden bekleyeceğim. Belki kendiliğinden olur ama hiç sanmıyorum.

Son 2 gündür Rockstar ve CoD serverlarında network hatası alıyorum. Genel bir sıkıntı var gibi. Kablo net kullanıyorum.

Hocam ben Turkcell kullanıyorum. Sadece Rockstar serverlarında değil Clash Royale gibi Supercell oyunlarına telefondan girmeyi denediğimde de açılmadı. Sorunun internet ile alakalı olduğunu düşünüyorum Turkcell'i aradığımda bana site ile alakalı olduğunu söylemişlerdi.

Arkadaşlar ben en son modemi açıp kapayıp resetlemiştim ama olmamıştı. Biraz bekleyim dedim ve şimdi girdim ve oyunu açtı. Belki kendiliğinden olmuştur belki modemi resetlediğimdendir bilmiyorum ama bilgilendirmek istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı