Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #1 Bu hatayı alıyorum çözümü var mı? Dosya Ekleri hqdefault.jpg 6,5 KB · Görüntüleme: 1.542
KS KS Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #2 Belgeler-Rockstar-GTA V-profiles-PC setting silince düzeldi. Artı 0 Eksi
A Alp25dt Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 209 Çözümler 1 16 Mayıs 2020 #3 Dostum ben sadece adama kızmana şaşırdım. Onun suçu neydi ki. Artı 0 Eksi
A ardkmn Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #4 Zillakami dedi: Belgeler-Rockstar-GTA V-profiles-PC setting silince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Profil belgesini mi yoksa içindekileri mi silmek lazım? Artı 0 Eksi
Zillakami dedi: Belgeler-Rockstar-GTA V-profiles-PC setting silince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Profil belgesini mi yoksa içindekileri mi silmek lazım?
KS KS Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #5 ardkmn dedi: Profil belgesini mi yoksa içindekileri mi silmek lazım? Genişletmek için tıkla... pcsettings.exe dosyası diye hatırlıyorum eğer olmazsa oradaki dosyaları sil. Artı 0 Eksi
ardkmn dedi: Profil belgesini mi yoksa içindekileri mi silmek lazım? Genişletmek için tıkla... pcsettings.exe dosyası diye hatırlıyorum eğer olmazsa oradaki dosyaları sil.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et