Ahmet Koyuncu Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2015 #1 Grand Theft Auto V yüklenirken bir hata oluştu. Disk yazma hatası diye bir hata alıyorum. Nedeni nedir ?
Grand Theft Auto V yüklenirken bir hata oluştu. Disk yazma hatası diye bir hata alıyorum. Nedeni nedir ?
E Emre_54 Hectopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2015 #2 Ahmet Koyuncu dedi: Grand Theft Auto V yüklenirken bir hata oluştu. Disk yazma hatası diye bir hata alıyorum. Nedeni nedir ? Genişletmek için tıkla... Hatanın adı "disk yazmaya karşı korumalımı"yoksa disk yazma hatasımı birazdaha detay verirmisin ve işletim sistemini söylermisin.
Ahmet Koyuncu dedi: Grand Theft Auto V yüklenirken bir hata oluştu. Disk yazma hatası diye bir hata alıyorum. Nedeni nedir ? Genişletmek için tıkla... Hatanın adı "disk yazmaya karşı korumalımı"yoksa disk yazma hatasımı birazdaha detay verirmisin ve işletim sistemini söylermisin.
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2015 #3 Windows kullanıcı hesabı adınızda Türkçe karakter veya sayı varsa kurulumda sorun çıkabiliyormuş. Öyle ise yeni bir yönetici hesabı ile deneyebilirsiniz.
Windows kullanıcı hesabı adınızda Türkçe karakter veya sayı varsa kurulumda sorun çıkabiliyormuş. Öyle ise yeni bir yönetici hesabı ile deneyebilirsiniz.