Kayra Cem Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar oyun 88.88 GB gösteriyor. Ben indirdim 20 dk dır hala böyle gösteriyor. Normal mi?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 3 Mayıs 2020 #2 Emin değilim ama diske yazma işlemi bitmiş olmayabilir ya da dosyaları doğruluyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Kayra Cem Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #3 Tortue dedi: Emin değilim ama diske yazma işlemi bitmiş olmayabilir ya da dosyaları doğruluyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle düşünüyorum da. O kadar indirdim elektrik kesilirse diye korkuyorum bir ara baştan başlamıştım elektrik kesildiği içinde. Artı 0 Eksi
Tortue dedi: Emin değilim ama diske yazma işlemi bitmiş olmayabilir ya da dosyaları doğruluyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle düşünüyorum da. O kadar indirdim elektrik kesilirse diye korkuyorum bir ara baştan başlamıştım elektrik kesildiği içinde.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 3 Mayıs 2020 #4 Kayra Cem dedi: Aynen bende öyle düşünüyorum da. O kadar indirdim elektrik kesilirse diye korkuyorum bir ara baştan başlamıştım elektrik kesildiği içinde. Genişletmek için tıkla... Şans. HDD'e mi kurdunuz? Eğer öyleyse ve dosyaları doğruluyorsa biraz daha uzun sürer diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Kayra Cem dedi: Aynen bende öyle düşünüyorum da. O kadar indirdim elektrik kesilirse diye korkuyorum bir ara baştan başlamıştım elektrik kesildiği içinde. Genişletmek için tıkla... Şans. HDD'e mi kurdunuz? Eğer öyleyse ve dosyaları doğruluyorsa biraz daha uzun sürer diye düşünüyorum.
KS KS Kayra Cem Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #5 Tortue dedi: Şans. HDD'e mi kurdunuz? Eğer öyleyse ve dosyaları doğruluyorsa biraz daha uzun sürer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam SSD. Neyse yüklendi teşekkürler dostum. Artı 0 Eksi
Tortue dedi: Şans. HDD'e mi kurdunuz? Eğer öyleyse ve dosyaları doğruluyorsa biraz daha uzun sürer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam SSD. Neyse yüklendi teşekkürler dostum.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 3 Mayıs 2020 #6 Kayra Cem dedi: Yok hocam SSD. Neyse yüklendi teşekkürler dostum. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Kayra Cem dedi: Yok hocam SSD. Neyse yüklendi teşekkürler dostum. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar.