U umut erol Hectopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben arkadaşlarımla üstte gördügünüz oyunları oynuyorum ama artık sıkıldım başka arkadaşlara da ihtiyacım olduğunu öğrendim. İlgilenenler mesaj atabilirler. (Not: İzmir'de oturuyorum) Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2017
Merhaba arkadaşlar. Ben arkadaşlarımla üstte gördügünüz oyunları oynuyorum ama artık sıkıldım başka arkadaşlara da ihtiyacım olduğunu öğrendim. İlgilenenler mesaj atabilirler. (Not: İzmir'de oturuyorum)
B Barisrts Hectopat Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 25 15 Şubat 2017 #2 cs go oynuyorum nova 2 yim steam hesabım Barış YLDRM . beraber oynarız ekle
U umut erol Hectopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2017 #3 Silinen üye dedi: cs go oynuyorum nova 2 yim steam hesabım Barış YLDRM . beraber oynarız ekle Genişletmek için tıkla... Pardon biraz gec gordum . Yasin kacti benim 13.
Silinen üye dedi: cs go oynuyorum nova 2 yim steam hesabım Barış YLDRM . beraber oynarız ekle Genişletmek için tıkla... Pardon biraz gec gordum . Yasin kacti benim 13.