GTA 5'da IP ban mı yedim?

spekülatör

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. GTA 5'e bu sıralar popüler olan lspdfr modunu yükledim ve biraz oynadım ardından oyun crash verdi ve kapandı. Tekrardan girmeye çalıştığımda ise Rockstar Games Launcher hata verdi. İnternet sitesi üzerinden Rockstar Games Social Club sitesine de giriş yapamıyorum. Online modunu da oynamıyorum. Hikaye modunda mod deniyordum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Dosya Ekleri

• resim_2023-03-10_162515980.png
    resim_2023-03-10_162515980.png
    191 KB · Görüntüleme: 133
Merhaba. GTA 5'e bu sıralar popüler olan lspdfr modunu yükledim ve biraz oynadım ardından oyun crash verdi ve kapandı. Tekrardan girmeye çalıştığımda ise Rockstar Games Launcher hata verdi. İnternet sitesi üzerinden Rockstar Games Social Club sitesine de giriş yapamıyorum. Online modunu da oynamıyorum. Hikaye modunda mod deniyordum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Modemi sıfırla. Aç-Kapa yapabilisiniz.

Social clubın verileri şuan Avrupa sunucuları tarafında çıldırmış durumda, bu MS yüksekliği bağlanmanızı etkilemiş ve Timeout uyarısı almış olabilirsiniz. Social Club güncel durumu için linki takip edip ms değerlerinin düzelmesi durumunda bir refresh atıp bakabilirsiniz. Ayrıca rockstar games ne singelplayerda kullanılan her hangi bir moda ban atıyor da ne banladığında socialclub üyeliğinizi iptal ediyor.

Site cerezleri sıfırlayın hocam oda olmasa tarayıcı değiştirin.

Denedim hocam. Chrome ve Microsoft Edge üzerinden de denedim ancak açılmadı. Netspeed kullanıcısıyım. Aradım müşteri hizmetlerini ancak IP ile ilgili herhangi bir sıkıntım olmadığını söylediler. Anlamadım yani neden böyle saçma bir şey başıma geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı