GTA 5'de $1.000.000 ile ne yapılır?

Cayo perico yaparken hileci gelirse anında bitirirsin lakin cayo perico yan görevleri çok sıkıcı.

bilmiyordum bunu oyun parasıda çok pahalı hilesizde sarmaz

Gtao'da para kasmak için normal yollar ile heist yapmak kadar saçma başka bir şey yok.

Tamamen shark Card satmak üzere kurulmuş bir ekonomisi var zaten oyunun. Bu arkadaşlar da muhtemelen para kazanacağım, zamanla olacak gibi düşünürken 1-2 gün sonra oyunu bırakacaklar. Aynı şeyleri saatler boyunca yapmak eğlenceli değil. Ben zamanında kendime 8 milyar basmıştım 7.7 milyara inmiş birkaç ayda. Eğer bu şekilde oynayacak arkadaşlar varsa yeni çıkan arabaları, yeni çıkan işleri ve ofisleri alamayacaksınız çünkü bütün vaktiniz cayo perico yapmakla gececek. Oyundaki her işletmeyi satın almak ve son seviyeye çıkarmak 130 milyon tutuyor yani sırf etkinliklerinde zevk alacağınız gayrimenkuller sizden 130 saat talep ediyor. Kulağa akıl karı gibi gelmiyor 10-15 tane de araba alsanız 200-250 milyon gibi bir şey olur birkaç tane de uçak, özel araçlar, yat, avenger ve terrorbyte gibi şeyleri dahil edersek 300 milyon para. Sığınak arastirmalari ve ileride açılan teknolojilerle beraber 340 milyon tutuyor. Nereden mi biliyorum? Az önce gidip kendi istatistiklerime baktım, çünkü ben de şu an alınabilen her şey var. Ha sen gidip ben 340 saat harcayacağım karışma bana diyorsan kendin bilirsin. Ama aynı şeyi 340 saat boyunca yapmak akil kari degil. Bas parayı arada arkadaşlarınla beraber heist yap yeni arabaları modifiye et yatta partile ama 340 saat hamallik yapma

11 Yıllık oyunda bir dünya şey olmuş, ve hala düzgün para kasmaya çalışmak düşünülüyor. Normal olmayan yollardan para kasıp oynasan, düzgünce para kasmaya çalıştığın zamandan çok daha geç soğursun oyundan. Kesinlikle hamallık ve vakit kaybından başka bir şey değil. Aynı şekilde benim de her şey var, ban yerim yine kaç saat hamallık yapmadığıma sevinirim .

Adamlara ticket falan atmazsan yemezsin ban. Adamlarin umrunda olan tek sey para. Neden mi ? O zaman shark card satamazlar. Ama onu da yakalayamiyorlar hahaha. Undetected methodlar abartilmadigi surece ban yemiyor. En guvenlisi reputation'i yuksek olan bir saticidan yaptirmak. G2G de 5-10 dolara milyar para, bunker research ve seviye basiyorlar.

Bu arada aci bir gercek, mod menuler ban yemiyor. Kelimenin tam anlamiyla insanlari kafese tikiyorlar, maze bank spawnliyorlar ve sakasiz insanlari takip edebiliyorlar. Bir kac menunun icerisinde flag user secenegi var. Yani adam yeni sunucuya katilsa bile pesinden gidebiliyorlar, online olursa bildirim geliyor ve adamin hayati iskence oluyor GTO da. Ama rockstar shark card satmak istiyor ne yapalim...

RDO da ayni kaderi paylasiyor su an. Communitysi oyunu ayakta tutmaya calisti ama Rockstar klasikligini konusturup mikro odemeleri tanitti. Kisa bir sure sonra modderlar rdr online'i da basti. Yazik gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…