H hıyar4 Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Xbox'tan GTA 5 yükledim ve görev yapmak istemiyorum, direkt serbest moda geçmek istiyorum görev yapmadan oluyor mu veya kısa bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2023
Xbox'tan GTA 5 yükledim ve görev yapmak istemiyorum, direkt serbest moda geçmek istiyorum görev yapmadan oluyor mu veya kısa bir yolu var mı?
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #2 Oyunun ilk başlangıç görevini geçtikten sonra görevlere gitmeyip oyunu freeroam şeklinde oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Oyunun ilk başlangıç görevini geçtikten sonra görevlere gitmeyip oyunu freeroam şeklinde oynayabilirsiniz.
neggaav23 Yoctopat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #3 MRainb0w dedi: Oyunun ilk başlangıç görevini geçtikten sonra görevlere gitmeyip oyunu freeroam şeklinde oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki illa ilk görevden sonra mı olması gerekiyor ben bir kaç görev daha ilerledim şu arabayla yarış yapıp polislerden saklandığımız bölümdeyim savei sıfırlayayım mı Artı 0 Eksi
MRainb0w dedi: Oyunun ilk başlangıç görevini geçtikten sonra görevlere gitmeyip oyunu freeroam şeklinde oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki illa ilk görevden sonra mı olması gerekiyor ben bir kaç görev daha ilerledim şu arabayla yarış yapıp polislerden saklandığımız bölümdeyim savei sıfırlayayım mı
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.174 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #4 hıyar4 dedi: Xbox'tan GTA 5 yükledim ve görev yapmak istemiyorum, direkt serbest moda geçmek istiyorum görev yapmadan oluyor mu veya kısa bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bir kaç görev yapsan iyi olur haritada bazi yerlerin açılması için. Artı 0 Eksi
hıyar4 dedi: Xbox'tan GTA 5 yükledim ve görev yapmak istemiyorum, direkt serbest moda geçmek istiyorum görev yapmadan oluyor mu veya kısa bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Bir kaç görev yapsan iyi olur haritada bazi yerlerin açılması için.