X XrMAYBE Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar ben GTA 5'de %100'de %100 Save yapacağım yani yüklü oyunlarda %100'de %100 Save'i de seçeyim, kendi Save mi de seçeyim istiyorum.
Arkadaşlar ben GTA 5'de %100'de %100 Save yapacağım yani yüklü oyunlarda %100'de %100 Save'i de seçeyim, kendi Save mi de seçeyim istiyorum.
KS KS X XrMAYBE Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #11 oguzkagan08 dedi: @XrMAYBE oyun destekliyorsa belki olabilir. Onun dışında oluşturamazsınız. Genişletmek için tıkla... Şöyle yapsam yeni bir oyun oluşturup onu %100 Save yapsam diğeri silinmez değil mi? Artı 0 Eksi
oguzkagan08 dedi: @XrMAYBE oyun destekliyorsa belki olabilir. Onun dışında oluşturamazsınız. Genişletmek için tıkla... Şöyle yapsam yeni bir oyun oluşturup onu %100 Save yapsam diğeri silinmez değil mi?
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 2 Aralık 2020 #12 @XrMAYBE %99 silinir. Artı 0 Eksi
KS KS X XrMAYBE Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #13 İntrasty dedi: Hem % işareti koyup hem de 100'de demişsiniz bir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın anlatamadım kendi ilerdiğim kısımdan ayrıca bir %100 Save'li bir oyun oluşturmak istiyorum. Yamete Kudasai dedi: Eki Görüntüle 760599 Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın anlatamadım kendi ilerdiğim kısımdan ayrıca bir %100 Save'li bir oyun oluşturmak istiyorum. Selim Clp dedi: Hocam öncelikle 2 tane %100 yazmanıza gerek yok 1 tane yeterli. 2. konu ise ne yapmaya çalıştığınızı tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın anlatamadım kendi ilerdiğim kısımdan ayrıca bir %100 Save'li bir oyun oluşturmak istiyorum. İntrasty dedi: Hem % işareti koyup hem de 100'de demişsiniz bir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın anlatamadım kendi ilerdiğim kısımdan ayrıca bir %100 Save'li bir oyun oluşturmak istiyorum. Artı 0 Eksi
İntrasty dedi: Hem % işareti koyup hem de 100'de demişsiniz bir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın anlatamadım kendi ilerdiğim kısımdan ayrıca bir %100 Save'li bir oyun oluşturmak istiyorum. Yamete Kudasai dedi: Eki Görüntüle 760599 Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın anlatamadım kendi ilerdiğim kısımdan ayrıca bir %100 Save'li bir oyun oluşturmak istiyorum. Selim Clp dedi: Hocam öncelikle 2 tane %100 yazmanıza gerek yok 1 tane yeterli. 2. konu ise ne yapmaya çalıştığınızı tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın anlatamadım kendi ilerdiğim kısımdan ayrıca bir %100 Save'li bir oyun oluşturmak istiyorum. İntrasty dedi: Hem % işareti koyup hem de 100'de demişsiniz bir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın anlatamadım kendi ilerdiğim kısımdan ayrıca bir %100 Save'li bir oyun oluşturmak istiyorum.
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 2 Aralık 2020 #14 @XrMAYBE spamlamanıza gerek yoktu. Eğer cevabım işinize yaradıysa en iyi cevap olarak seçer misiniz? Artı 0 Eksi
İntrasty Kilopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 474 Çözümler 2 2 Aralık 2020 #15 XrMAYBE dedi: Şöyle yapsam yeni bir oyun oluşturup onu %100 Save yapsam diğeri silinmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Kendi ilerlediğin kısmın olan Save'ini bir yere kopyala sonra dediğini yap silinirse yedeğin duruyor olur. Artı 0 Eksi
XrMAYBE dedi: Şöyle yapsam yeni bir oyun oluşturup onu %100 Save yapsam diğeri silinmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Kendi ilerlediğin kısmın olan Save'ini bir yere kopyala sonra dediğini yap silinirse yedeğin duruyor olur.
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 2 Aralık 2020 #16 @İntrasty aynısını anlattım zaten . Artı 0 Eksi
KS KS X XrMAYBE Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #17 İntrasty dedi: Kendi ilerlediğin kısmın olan Save'ini bir yere kopyala sonra dediğini yap silinirse yedeğin duruyor olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır oguzkagan08 dedi: @XrMAYBE spamlamanıza gerek yoktu. Eğer cevabım işinize yaradıysa en iyi cevap olarak seçer misiniz? Genişletmek için tıkla... Daha denemedim. Son düzenleme: 2 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
İntrasty dedi: Kendi ilerlediğin kısmın olan Save'ini bir yere kopyala sonra dediğini yap silinirse yedeğin duruyor olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır oguzkagan08 dedi: @XrMAYBE spamlamanıza gerek yoktu. Eğer cevabım işinize yaradıysa en iyi cevap olarak seçer misiniz? Genişletmek için tıkla... Daha denemedim.