A ahmetu Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 7 30 Mart 2020 #1 Başka bir oyunda sıkıntı yok. Ekran kartını güncelledim ama gene aynı. Yükleme ekranında bir sıkıntı yok oyuna girince karakter hareket edince bozuluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2020
Başka bir oyunda sıkıntı yok. Ekran kartını güncelledim ama gene aynı. Yükleme ekranında bir sıkıntı yok oyuna girince karakter hareket edince bozuluyor.
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 30 Mart 2020 #2 Oyununuz orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS A ahmetu Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 7 30 Mart 2020 #3 evet Darneluin dedi: Oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 30 Mart 2020 #4 Renderleme problemleri sisteminizin oyunu kaldırmadığını işaret ediyor. Sisteminiz oyunu destekliyor mu? Artı 0 Eksi
Renderleme problemleri sisteminizin oyunu kaldırmadığını işaret ediyor. Sisteminiz oyunu destekliyor mu?
KS KS A ahmetu Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 7 30 Mart 2020 #5 Darneluin dedi: Renderleme problemleri sisteminizin oyunu kaldırmadığını işaret ediyor. Sisteminiz oyunu destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... destekliyor 540 saat oynamam var ilk defa böyle yaptı Artı 0 Eksi
Darneluin dedi: Renderleme problemleri sisteminizin oyunu kaldırmadığını işaret ediyor. Sisteminiz oyunu destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... destekliyor 540 saat oynamam var ilk defa böyle yaptı
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 30 Mart 2020 #6 ahmetu dedi: destekliyor 540 saat oynamam var ilk defa böyle yaptı Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden öncelik ayarlarını GTA için yüksek olarak ayarlayıp öyle dener misiniz? Artı 0 Eksi
ahmetu dedi: destekliyor 540 saat oynamam var ilk defa böyle yaptı Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden öncelik ayarlarını GTA için yüksek olarak ayarlayıp öyle dener misiniz?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.361 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 30 Mart 2020 #7 ahmetu dedi: destekliyor 540 saat oynamam var ilk defa böyle yaptı Genişletmek için tıkla... Son normal oyununuzdan sonra bilgisayara kurduğunuz herhangi bir program, mod vb. şeyler var mı? Artı 0 Eksi
ahmetu dedi: destekliyor 540 saat oynamam var ilk defa böyle yaptı Genişletmek için tıkla... Son normal oyununuzdan sonra bilgisayara kurduğunuz herhangi bir program, mod vb. şeyler var mı?
KS KS A ahmetu Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 7 30 Mart 2020 #8 imnotagamer dedi: Son normal oyununuzdan sonra bilgisayara kurduğunuz herhangi bir program, mod vb. şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... mod kurdum şimdi sildim deniyorum Artı 0 Eksi
imnotagamer dedi: Son normal oyununuzdan sonra bilgisayara kurduğunuz herhangi bir program, mod vb. şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... mod kurdum şimdi sildim deniyorum
fgunduz090 Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 917 Çözümler 5 Yer Mersin, Mezitli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (yersen) 30 Mart 2020 #9 Hertz düşürmeyi deneyin. Standart HZ 60 olur genelde. Arttırdıysanız düşürüp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.361 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 30 Mart 2020 #10 ahmetu dedi: mod kurdum şimdi sildim deniyorum Genişletmek için tıkla... Tamamen silmeniz gerekiyor. 1-2 dosya dahi kalmışsa sorun çıkarması muhtemel. Artı 0 Eksi
ahmetu dedi: mod kurdum şimdi sildim deniyorum Genişletmek için tıkla... Tamamen silmeniz gerekiyor. 1-2 dosya dahi kalmışsa sorun çıkarması muhtemel.