A ahmetu Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 7 30 Mart 2020 #1 Başka bir oyunda sıkıntı yok. Ekran kartını güncelledim ama gene aynı. Yükleme ekranında bir sıkıntı yok oyuna girince karakter hareket edince bozuluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2020
Başka bir oyunda sıkıntı yok. Ekran kartını güncelledim ama gene aynı. Yükleme ekranında bir sıkıntı yok oyuna girince karakter hareket edince bozuluyor.
KS KS A ahmetu Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 7 30 Mart 2020 #11 sildiğim halde değişmedi fgunduz090 dedi: Hertz düşürmeyi deneyin. Standart HZ 60 olur genelde. Arttırdıysanız düşürüp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... bunu denedim olmadı Artı 0 Eksi
sildiğim halde değişmedi fgunduz090 dedi: Hertz düşürmeyi deneyin. Standart HZ 60 olur genelde. Arttırdıysanız düşürüp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... bunu denedim olmadı
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 30 Mart 2020 #12 ahmetu dedi: sildiğim halde değişmedi bunu denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden öncelik ayarlarını GTA için yüksek olarak ayarlayıp öyle dener misiniz? Artı 0 Eksi
ahmetu dedi: sildiğim halde değişmedi bunu denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden öncelik ayarlarını GTA için yüksek olarak ayarlayıp öyle dener misiniz?
KS KS A ahmetu Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 7 30 Mart 2020 #13 Darneluin dedi: Görev yöneticisinden öncelik ayarlarını GTA için yüksek olarak ayarlayıp öyle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... nasıl yapıcam bulamadım Artı 0 Eksi
Darneluin dedi: Görev yöneticisinden öncelik ayarlarını GTA için yüksek olarak ayarlayıp öyle dener misiniz? Genişletmek için tıkla... nasıl yapıcam bulamadım
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 30 Mart 2020 #14 ahmetu dedi: Nasıl yapacağım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi. Yukarıdan "ayrıntılar" sekmesine gelin. Oradan GTA.exe veya GTAlauncher.exe uygulamasını bulun. Üzerine sağ tık > öncelik ayarla > yüksek olarak ayarlayın. Artı 0 Eksi
ahmetu dedi: Nasıl yapacağım bulamadım. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi. Yukarıdan "ayrıntılar" sekmesine gelin. Oradan GTA.exe veya GTAlauncher.exe uygulamasını bulun. Üzerine sağ tık > öncelik ayarla > yüksek olarak ayarlayın.
ibrahim413 Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2020 #15 Tüm ayarları düşüğe alın, olmazsa en yükseğe alın Artı 0 Eksi
KS KS A ahmetu Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 7 30 Mart 2020 #16 olmuyor yardımlarınız için teşekkürler silip tekrar indiricem Artı 0 Eksi