GTA 5'de para hilesi banlanmaya sebep olur mu?

Ben yaptım ban yemedim ama absürt bir şekilde yapmadım. Gazinoda hile ile paramı katladım. Bazı heist görevlerinin hazırlık kısımlarını hile ile yaptım. Ama hile yapalı 1-2 seneden fazla oluyor hesabım ban yedi mi yemedi mi bilmiyorum.

İlk oynadığım zamanlarda para hilesi yapmıştım sadece ve hemen soğumuştum oyundan o yüzden yapacaksanız tadında yapın ban konusuna da gelince tamamen şans işi 2 hesabıma ban gelmemişken kuzenimin hesabına ban geldi o da 30 günlük 30 gün sonunda hesabınız sıfır olarak başlatılıyor.

Hocam hileli parayla harcama yapınca birden para geldiği için şüpheli oluyor bu yüzden 2 hafta oyuna girip para harcamadan yaparsaniz bir sıkıntı olmaz 5 kişi yaptik sıkıntı olmadı.

Bende, yemez.

Hocam hileli parayla harcama yapınca birden para geldiği için şüpheli oluyor bu yüzden 2 hafta oyuna girip para harcamadan yaparsaniz bir sıkıntı olmaz 5 kişi yaptik sıkıntı olmadı.

Ben hiç beklemedim yaptıktak sonra ezdim paraları

Ben aylardır saat başına 2,5 milyon kastım hiçbir şey olmadı. Her gün giriyordum takılmak için. Abartmazsanız sorun yok.

Hocam para hilesi yapınca bazı riskler olabiliyor (abartınca) ama ölümsüzlük gibi hilelerle beraber para hilesi kullanırsanız risk daha düşük oluyor. Eğer uğraşırım diyorsan cayo perico heist'inin interneti kesme Bug'u vardı önceden. Hâlâ kalkmadıysa yap. Ben 50 milyon almıştım.

Selam, bugün arkadaşla GTA Online oynarken kafamıza takıldı. Acaba şu anda hile yapsak banlanır mıyız diye ve hile yapmak istemedim. Acaba şu anda yapsam banlanır mıyım?

Tek günde 50 milyon bastim ama solo serverlarda yapmalisiniz. Ayrica Cheat Engine kullanmayin yemezssiniz bir problem olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…