GTA 5'e 3 GB RAM yeterli mi?

Tamam 2 gb daha ram alıp ekleyeceğim. Son bir sorum var: 1333 Mhz RAM kullanıyorum sorun olur mu?

Tamam 2 gb daha ram alıp ekleyeceğim. Son bir sorum var: 1333 Mhz RAM kullanıyorum sorun olur mu?
Yalnız ram'e eş seçerken; boyutu, hızı, cl değeri... hatta ve hatta marka modeli bile aynı olması gerekiyordu sorun çıkartmaması için. Ben öyle biliyorum. 4 gb ram e 2 gb eklersen sıkıntı çıkartmaz mı? Ben sadece sonradan pişman olma diye yazdım yanlış biliyorsam özür dilerim.
Düzenlendi.
Pardon 3 gb demişsin 2+1 sanırım. 2+2 yapacaksın. Sonradan fark ettim. Eğer çalışırsa burada paylaş merak ettirdin.

Eskiden benim masaüstünde 1gb ram varken 2gb daha ekleyip 3gb yapmıştım sorun çıkartmamıştı ama sen yine de bilen birinden yardım alarak sipariş vermen daha mantıklı. Sorun yaşamaman için.

Şimdi cl değerini bulmaya çalışıyorum da aynı marka şart mı?

Şimdi cl değerini bulmaya çalışıyorum da aynı marka şart mı?
Aynı marka şart değil. 3 GB ram açar GTA V kasar ama açar. Başka uygulama çalıştırma sadece GTA V i aç oynayabilirsin. 4650 ile denemişliğim var performans vasat ama açıyor. Ortalama en düşük ayarlarda 1366x768 15 25 fps arası bir performans alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…