MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 30 Ekim 2021 #1 Grafik modu olan GTA Evolved modu kurmak istiyorum. Nasıl kurabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2021
Efe Hakan Çetinkaya Kilopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 Yer Hatay / Dörtyol Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım, Bilgisayar Teknik Servis 2 Kasım 2021 #2 Öncelikle Open IV indirip kurman gerekir. Paylaşmış olduğum dosyaları indirip kurulumu yapabilirsin. La Revo 2.0 & Natural Vision Evolved (NVE) + TÜRKÇE TRAİNER Artı 0 Eksi
Öncelikle Open IV indirip kurman gerekir. Paylaşmış olduğum dosyaları indirip kurulumu yapabilirsin. La Revo 2.0 & Natural Vision Evolved (NVE) + TÜRKÇE TRAİNER
tugrock Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 187 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #3 Efe Hakan Çetinkaya dedi: Öncelikle Open IV indirip kurman gerekir. Paylaşmış olduğum dosyaları indirip kurulumu yapabilirsin. La Revo 2.0 & Natural Vision Evolved (NVE) + TÜRKÇE TRAİNER Genişletmek için tıkla... Hani korsan içerik yasaktı forumda? Bu mod normali paralı ama orada Yandex'e yüklenmiş. Artı 0 Eksi
Efe Hakan Çetinkaya dedi: Öncelikle Open IV indirip kurman gerekir. Paylaşmış olduğum dosyaları indirip kurulumu yapabilirsin. La Revo 2.0 & Natural Vision Evolved (NVE) + TÜRKÇE TRAİNER Genişletmek için tıkla... Hani korsan içerik yasaktı forumda? Bu mod normali paralı ama orada Yandex'e yüklenmiş.
Talha1220 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 164 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 12.Nesil İntel i5 12400F Geforce RTX 3060 8+8 16 GB RAM 512 GB P3 SSD Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #4 tugrock dedi: Hani korsan içerik yasaktı forumda? Bu mod normali paralı ama orada Yandex'e yüklenmiş. Genişletmek için tıkla... Ben farklı siteden indirdim yine beleşti ve o sitede Google Drive Yandex gibi bir şeyde değildi. Artı 0 Eksi
tugrock dedi: Hani korsan içerik yasaktı forumda? Bu mod normali paralı ama orada Yandex'e yüklenmiş. Genişletmek için tıkla... Ben farklı siteden indirdim yine beleşti ve o sitede Google Drive Yandex gibi bir şeyde değildi.
habbab Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #5 Talha1220 dedi: Ben farklı siteden indirdim yine beleşti ve o sitede Google Drive Yandex gibi bir şeyde değildi. Genişletmek için tıkla... Kanka bu zamanlar paralıydı ama şu an beleş bir sürüm çıkardılar razedmods sitesinde var hem Remastered hem de Evolved. Artı 0 Eksi
Talha1220 dedi: Ben farklı siteden indirdim yine beleşti ve o sitede Google Drive Yandex gibi bir şeyde değildi. Genişletmek için tıkla... Kanka bu zamanlar paralıydı ama şu an beleş bir sürüm çıkardılar razedmods sitesinde var hem Remastered hem de Evolved.