GTA 5'e girilemiyor

İşletim sistemi
Windows 11

xi4l_official

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
RTX 4060 8GB
Anakart
B450M-2
İşlemci
AMD ryzen 5 5600
Merhaba arkadaşlar direkt hızlı bir şekilde konuya gireceğim ben uzun zamandır GTA 5'i PC'de duran normalde FiveM oynayan birisiyim. Sınıf arkadaşım GTA aldığı için beraber oynamaya karar verdik ve önceden normal şekilde girip takılabildiğim GTA'ya şu anda giremiyorum. GTA'yı sil yükle yaptım 2 kere ancak olmuyor Steam'den açmaya çalıştığımda Windows 7 ve Windows 8'in erişiminin olmadığını söylüyor ancak Windows 11 kullanıyorum.
Görsel:

1736962642007.png

Daha sonrasında Rockstar Launcher ile giriş yapmayı denediğimde ise bu hata gelmiyor ancak bu sefer dosya yüklenmesi engellendi gibi bir hata geliyor.
Görsel:

1736962714507.png

Ve tekrar giriş yapmayı denediğimde ise oyun Offline'ye giriyor ancak Online'e giremiyorum.
Görsel:

1736962812429.png

Konuya hakim birisi bir mesaj yazsın 4-5 gündür uğraşıyorum artık gerçekten bıktım yani.

Dosya doğrulaması yapın Rockstar Launcher > settings > my installed Games > GTA 5 > verify game file integrity.
BattlEye kapalı ise açın settings >general > bettleye.

Dosya doğrulaması yapın Rockstar Launcher > settings > my installed Games > GTA 5 > verify game file integrity.
BattlEye kapalı ise açın settings >general > bettleye.
Steam üzerinden defalarca kez dosya doğrulaması yaptım. BattlEye ayarlarını da rockstar üzerinden açtım ancak olay hala aynı zaten

Hayır Fivem'i silmedim dosyaları farklı diye biliyorum
Altyazı Türkçe yama kullanıyor musun, o yüzden açmıyor olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buna da bakabilirsin.

Hocam türkçe yama filan yok ayrıca bu arkadaşın anlattığı şekilde sadece offline takılabiliyoruz online girilmiyor
Altyazı Türkçe yama kullanıyor musun, o yüzden açmıyor olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buna da bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı