GTA 5'e grafik modu önerisi

MotoCBR

Hectopat
Makaleler
8
Anakart: Gigabyte G31m ES2l.
RAM: 4 GB DDR2 800 MHz.
GPU: NVIDIA GeForce 9600GT 1GB GDDR3 256bıt.
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600.
Windows 11.
Bu sistemle Redux mod ile rahatlıkla oynatıyor ama ben grafikleri daha iyileştiren mod istiyorum önereceğiniz mod var mı? Virüssüz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11.
Bu sistemle Redux mod ile rahatlıkla oynatıyor ama ben grafikleri daha iyileştiren mod istiyorum önereceğiniz mod var mı? Virüssüz olsun.

Bu ekran kartı ve işlemciye Redux modda nasıl rahat oynuyorsun?
Windows 11.

Bu ekran kartı ve işlemciye Redux modda nasıl rahat oynuyorsun?

Hocam sisteminizin GTA V'yi en düşük ayarlarda 20 FPS falan açması lazım ama siz mod önerisi istiyorsunuz yanlış anlamadıysam. :D trol konu sanırım.

En düşük ayarlarda 50 FPS veriyor konu troll değil Redux mod +yüksek ayarlarda 25-30 FPS civarlarında oynuyorum rahatça istediğim şey Redux'tan başka daha gerçekçi bir grafik modu önerisi.

En düşük ayarlarda 50 FPS veriyor konu troll değil Redux mod +yüksek ayarlarda 25-30 FPS civarlarında oynuyorum rahatça istediğim şey Redux'tan başka daha gerçekçi bir grafik modu önerisi.
Bence reduxla 30 FPS almana mutlu olup böyle oyna. 30 FPS altı oynanmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı