GTA 5'e mod kurulamıyor

Makaleler
3
Yer
Gaziantep
Bir hevesle GTA 5 için Bismarck modu indirdim. İnternette çatır çatır kuruyorlar, bir ben kuramıyorum. Mod dosyasını belirtilen konuma atıyorum ve "dlclist.xml" dosyasını Notepad++ ile düzenleyip içine belirtilen metni ekliyorum. Tam oyun açılacakken hiçbir hata vermeden kapanıyor. "dlclist.xml" içindeki metni silince oyun normale dönüyor. Siz sormadan söyleyeyim; oyun orijinal, Epic Games'ten aldım.
@SS Erwin Rommel bir fikriniz var mı?

Bir hevesle GTA 5 için Bismarck modu indirdim. İnternette çatır çatır kuruyorlar, bir ben kuramıyorum. Mod dosyasını belirtilen konuma atıyorum ve "dlclist.xml" dosyasını Notepad++ ile düzenleyip içine belirtilen metni ekliyorum. Tam oyun açılacakken hiçbir hata vermeden kapanıyor. "dlclist.xml" içindeki metni silince oyun normale dönüyor. Siz sormadan söyleyeyim; oyun orijinal, Epic Games'ten aldım.
Metni doğru eklediğinizden emin misiniz?

"dlclist.xml" dosyasını Notepad++ ile düzenleyip içine belirtilen metni ekliyorum.
Burda metin ekliyorum demişsin. Doğru bir şekilde eklediğinden emin misin? Yani, kodlar falan karışmış olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı