Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #1 Toplam 3-4 kişiyiz GTA 5 75 TL. Alacağız sizce çok hile olur mu? Aldığımıza değer mi onu almaz isem 2. yapabileceğim de Rust'ta skin almak olur. Sizce hangisi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022
Toplam 3-4 kişiyiz GTA 5 75 TL. Alacağız sizce çok hile olur mu? Aldığımıza değer mi onu almaz isem 2. yapabileceğim de Rust'ta skin almak olur. Sizce hangisi?
sputnik_67 Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 623 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #2 GTA 5 arkadaşlarla sarar, alın ama arkadaşlarınızla oynadığınız zaman özel sunucu açın çünkü herkese açık sunucular hilelerden geçilmiyor.
GTA 5 arkadaşlarla sarar, alın ama arkadaşlarınızla oynadığınız zaman özel sunucu açın çünkü herkese açık sunucular hilelerden geçilmiyor.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.530 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 26 Haziran 2022 #3 Alınır. Diğer oyunculardan gına gelince aşağıdakileri yapıp serverı temizlersiniz. Arkadaşlarımla genelde öyle oynuyordum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alınır. Diğer oyunculardan gına gelince aşağıdakileri yapıp serverı temizlersiniz. Arkadaşlarımla genelde öyle oynuyordum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #4 Guthwine dedi: Alınır. Diğer oyunculardan gına gelince aşağıdakileri yapıp serverı temizlersiniz. Arkadaşlarımla genelde öyle oynuyordum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aldım hocam
Guthwine dedi: Alınır. Diğer oyunculardan gına gelince aşağıdakileri yapıp serverı temizlersiniz. Arkadaşlarımla genelde öyle oynuyordum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aldım hocam
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.530 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 26 Haziran 2022 #5 Ozi01 dedi: Aldım hocam Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.