GTA 5'e rakip oyun nasıl yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Binlerce profesyonel yazılımcının bir o kadar tasarımcının milyar dolarlık bütçeyle ve planlı programlı çalışmasıyla bilmem kaç senede yapıp, gene milyar dolar reklam vererek pazarladığı oyunu sen tek başına cebinde 3 kuruş olmadan technopata sorarak yapmak mı istiyorsun doğru mu anladım ?

Binlerce profesyonel yazılımcının bir o kadar tasarımcının milyar dolarlık bütçeyle ve planlı programlı çalışmasıyla bilmem kaç senede yapıp, gene milyar dolar reklam vererek pazarladığı oyunu sen tek başına cebinde 3 kuruş olmadan Technopat'a sorarak yapmak mı istiyorsun doğru mu anladım?

Haklısınız yapmak bayağı da zor.

Merhaba, GTA 5'e rakip oyun nasıl yapmak istiyorum. İmkansız diye bir şey yoktur. Ben de yapacağım. Nasıl yapılır?
Açık dünya-Haritanın bir ucundan diğer ucuna gitmemizi isteyen bir görev-Araba çalma scripti-Soygun görevi-Azıcık hikaye-Silah he bi de topuklu ayakkabı işte gta 5 in hazır.

Önce birkaç yüz milyar dolar bulmalısın dostum. Bulunca haber ver 2. adımı söyleyelim.

Merhaba, GTA 5'e rakip oyun nasıl yapmak istiyorum. İmkansız diye bir şey yoktur. Ben de yapacağım. Nasıl yapılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı