T Tpro Zeptopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 14 28 Mayıs 2022 #21 Rwansaii dedi: Perşembe günü konu açmışsınız. Yeni başlıyorum yardımcı olur musunuz diye. Genişletmek için tıkla... Ayrıca ben orada Unity ile RTX oyun yapılır mı diye sordum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2022
Rwansaii dedi: Perşembe günü konu açmışsınız. Yeni başlıyorum yardımcı olur musunuz diye. Genişletmek için tıkla... Ayrıca ben orada Unity ile RTX oyun yapılır mı diye sordum.
Rwansaii Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 901 Çözümler 5 28 Mayıs 2022 #22 Tpro dedi: Ben RTX oyun yapmak istiyorum Unity 5 ile yapabilir r miyim? Yaparsam da nasıl yapabilirim? Oyun yapmaya daha yeni başlıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman siz bir banlanmayı hakettiniz. Troll konu 2'dir ana hesabınızda gitsin de görün gününüzü.
Tpro dedi: Ben RTX oyun yapmak istiyorum Unity 5 ile yapabilir r miyim? Yaparsam da nasıl yapabilirim? Oyun yapmaya daha yeni başlıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman siz bir banlanmayı hakettiniz. Troll konu 2'dir ana hesabınızda gitsin de görün gününüzü.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 28 Mayıs 2022 #23 Tpro dedi: Şaka yaptım. Genişletmek için tıkla... Report ediyorum konu kapansın ayrıca sizin 32 yaşında olabileceginize de inanmıyorum konuşmanızdan.
Tpro dedi: Şaka yaptım. Genişletmek için tıkla... Report ediyorum konu kapansın ayrıca sizin 32 yaşında olabileceginize de inanmıyorum konuşmanızdan.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.207 Çözümler 86 28 Mayıs 2022 #24 1 yıllık ban şart buna. Ciddiyetini bir anlasın.